SZÓRAKOZÁS

10 híresség, aki 40 felett mondta ki az igent

A lelki társ megtalálása bármely életkorban megtörténhet. És ezt senki sem tudja jobban, mint ezek a sztárok, akik csak később találkoztak a számukra megfelelő személlyel. Néhányuk nem kapkodtak el esküvőt, míg megint másoknak csak alkalmuk nem volt rá, de úgy alakult, hogy ennek a 10 sztárnak a 40-es éveikben kötötték be a fejét.

Az igaz szerelem az életed során bármikor rád találhat. Ez a 10 sztár annak a bizonyítéka, hogy 40 felett is meglelheti az ember a szerelmet, illetve a negyedik iksz után is lehet házasodni.

9. Gwyneth Paltrow

A Glee sztárja 46 évesen házasodott meg. Férje, Brad Falchuk volt a sorozat társalkotója, és a forgatáson ismerkedtek meg. A színésznő elmagyarázta, hogy mielőtt találkozott férjével, két típusú kapcsolata volt. „Olyan, ahol folyamatosan üldöztem és megpróbáltam megnyerni valakit, és egy olyan, ahol elriasztott az illető kapcsolatra való képessége – és ezek a kapcsolatok nagyon rövid életűek voltak. Most először érzem úgy, hogy egy felnőtt kapcsolatban élek, amely megkövetel egy bizonyos szintű intimitást és kommunikációt, amihez korábban nem ragaszkodtak” – osztotta meg a nő.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL