SZÓRAKOZÁS

10 híresség, aki 40 felett mondta ki az igent

A lelki társ megtalálása bármely életkorban megtörténhet. És ezt senki sem tudja jobban, mint ezek a sztárok, akik csak később találkoztak a számukra megfelelő személlyel. Néhányuk nem kapkodtak el esküvőt, míg megint másoknak csak alkalmuk nem volt rá, de úgy alakult, hogy ennek a 10 sztárnak a 40-es éveikben kötötték be a fejét.

Az igaz szerelem az életed során bármikor rád találhat. Ez a 10 sztár annak a bizonyítéka, hogy 40 felett is meglelheti az ember a szerelmet, illetve a negyedik iksz után is lehet házasodni.

8. Jim Parsons

Az Agymenők című sitcomban nyújtott Sheldon Cooper szerepéről ismert színész és férje, Todd Spiewak közel 15 évig voltak együtt, mielőtt úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. "Egyszerűen nem törődtünk annyira a lehetőséggel. Ez bizonyos értelemben hidegnek hangzik, de végül arra gondoltam: "Nos, akkor csináljunk egy bulit az ünnep alkalmából, és akkor megyünk, és legalizáljuk ezt a dolgot" „Sokkal jelentőségteljesebb volt számomra abban a pillanatban, mint azt előre megjósoltam, és sokkal jelentősebb volt számomra később, mint ahogy valaha is sejtettem.” – folytatta.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL