SZÓRAKOZÁS

10 híresség, aki 40 felett mondta ki az igent

A lelki társ megtalálása bármely életkorban megtörténhet. És ezt senki sem tudja jobban, mint ezek a sztárok, akik csak később találkoztak a számukra megfelelő személlyel. Néhányuk nem kapkodtak el esküvőt, míg megint másoknak csak alkalmuk nem volt rá, de úgy alakult, hogy ennek a 10 sztárnak a 40-es éveikben kötötték be a fejét.

Az igaz szerelem az életed során bármikor rád találhat. Ez a 10 sztár annak a bizonyítéka, hogy 40 felett is meglelheti az ember a szerelmet, illetve a negyedik iksz után is lehet házasodni.

4. Geri Halliwell

A Spice Girl 43 éves volt, amikor hozzáment Christian Hornerhez, a Red Bull Racing Forma-1-es csapatának csapatfőnökéhez. Az énekesnő bevallotta, azonnal tudta, hogy feleségül megy Hornerhez. "Az a helyzet, hogy anyám elvált, így kicsit elbizonytalanodtam, ha őszinte akarok lenni, és nem találkoztam senkivel, akivel úgy éreztem volna, ő az igazi. És amikor találkoztam Christiannal, automatikusan tudtam és azt mondtam a barátomnak: „Azt hiszem, találkoztam azzal a férfival, akit feleségül akarok menni” – osztotta meg.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL