Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

Repítsd a mennyekbe, és maszturbálj a partnerednek – Most megtudod, hogyan! (+18)

A közhiedelemmel ellentétben a maszturbálás nem feltétlenül egy önző cselekedet, valójában nagyszerű mód a szexuális életetek megfűszerezésére azzal, hogy erősíti a köteléket köztetek, nem beszélve a szexuális önbizalmadról. Íme, 10 tipp, hogyan maszturbálj a partnerednek, hogy közben szex istennőnek érezd magad.

Az egészséges és élvezhető szex érdekében létfontosságú a kommunikáció a vágyaidról és szükségleteidről. De nézzünk szembe vele, szóló mutatvány az ágyban bizony sokunknak aggodalmat okoz. Rezgő combok, ciki zaj és piros arc? Csak ezekre tudunk gondolni. Ne aggódj, a szakértők segítenek abban, hogy úgy maszturbálj a partnered előtt, mint egy profi… 

1. Vetkőzd le a szégyent

A szakértők szerint még a magabiztosabb embereknek is nehéz megosztani a partnerükkel egy ennyire személyes dolgot. Először is úgy kell kezelned, mint bármilyen más szexuális aktust, hiszen, ha belegondolsz, valójában pontosan erről van szó. Nagyon egyszerű, valójában még amiatt sem kell aggódnod, hogy milyen jól teljesítesz, hiszen saját magadat kényezteted. Az önkényes megkülönböztetés, hogy mi számít szexnek, távol tarthat önmagad kifejezésétől. A legjobb, ha maszturbálásként gondolsz rá a partnereddel, nem előjátékként. Felejtsd el a negatív kritikákat, mintha mindig is ezt csináltad volna a pároddal.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL