Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Mindig ugyanazt vonzod be? - 5 hiba, amit egy nő elkövethet a szerelemben

Szerző:
Szabó Anna
Ha sorozatosan kudarcba fulladnak a szerelmi kapcsolataid, ráadásul rendre ugyanaz a forgatókönyv, akkor könnyen lehet, hogy ugyanazokat a hibákat követed el. Mutatjuk azt az 5 komoly hibát, amit egy nő könnyen elkövethet, ha szerelemről van szó.

 

Ha néhányszor megütötted a bokádat a szerelemben, bizonyára gyakran fordult meg a fejedben, hogy nem is neked való egy párkapcsolat, soha nem fogod megtalálni az igazit, és még soroltatnánk. Ám mielőtt ebben a hitben ringatnád magad, és bele is törődnél, érdemes felülvizsgálni a viselkedésedet és a gondolkodásmódodat. Sok nő ugyanis rendre olyan hibákat követ el, melyek következményeivel nincsenek tisztában, hibákat, melyek a párkapcsolat szakításához vezetnek. Nézz meg ezek közül néhányat:   


 

 

4. Túl könnyen kapható vagy

Meglehet, hogy életed során sok kudarcélményed volt a szerelemben, ezért úgy döntöttél, hogy mindent megadsz a kedvesednek, rögtön a kapcsolat elejétől fogva. Ha azonban ezt teszed, elveszed tőle a kapcsolat kezdeti misztériumát, és minden esélyed meg van, hogy gyorsan rád fog unni. Hagyd, hogy felfedezzen, és ne kínálj tálcán mindent az első pillanatban!

szerelem szex párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL