SZEX, SZERELEM

Mindent bele!

Lehet még egyáltalán újat mondani? Szerencsére, igen. Tudtad például, hogy mit tehetsz, ha a pasid idő előtt „a mennybe akar jutni”? Ez a cikk azonban nem csak neked szól. Hasznos tanácsok az ágyban mindkettőtöknek!


Ha a pasid mindig előbb megy el..

Nem tragédia, de azért sokkal jobb lenne, ha téged is megvárna, nem? Létezik néhány bevált módszer a magömlés késleltetésére.


Ilyenek például:

A „squeezing” módszer

Hogyan csináld? Amikor partnered már igen közel jár a csúcshoz, „vedd kézbe az ügyet!” Szorítsd le a makk alatti részt a hüvelyk és a mutató ujjad nyomásával. Ezt a mutatványt természetesen finoman végezd, de ne aggódj, mert a pénisz ezután fokozatosan visszanyeri majd elevenségét, ezalatt pedig lesz időd felzárkózni.


„Elindulás, megállás”

Hogyan csináld? Kis időre maradj mozdulatlan, ha már partnered közeleg a gyönyörhöz. Ez a kis szünet éppen megfelel arra, hogy pasid szusszanjon egyet és annyira lehiggadjon, hogy jobban tudjon rád koncentrálni.


Válts „eszközt!”

Hogyan csináld? Mindjárt robban a bomba? Várj néhány másodpercig mozdulatlanul, majd húzd ki péniszét és gyorsan tereld vaginádhoz a kezét. Kérd, hogy lágyan simogasson, amíg te is közelebb jutsz a csúcshoz. Amikor már teljesen felizgultál, engedd újra magadba és vedd fel a ritmusát.


Már megint az a G pont

Egy időben roppant divatos szexuális téma volt a G-pont felkutatása. Persze ez a téma sosem mehet ki a divatból, elevenítsük fel mit is tudunk róla!
A G-pont valójában egy kis terület a hüvelybemenettől nagyjából 4 cm-re, mely a hüvely has felőli oldalán babszemnyi izom-párnácskát jelent. Ez érdekes, de nehéz elképzelni...

Miért pont G pont? Mert nevét egy Grafenberg nevű amerikai orvosról kapta, aki megállapította, hogy a G-pont végül is a férfiak prosztatájának felel meg. Kutatások még nem bizonyították be, de nem is cáfolták, hogy ennek a területnek a tartós ingerlése különlegesen mély, kéjes orgazmust okoz.

Érdemes hát személyes kutatást végezni ebben a témában! Előnyt élveznek a kicsit felfelé hajló pénisszel rendelkező férfiak, hímtagjuk formájának köszönhetően talán egyszerűbben izgatható a G-pontnak nevezett izmocska. Ennek hiányában sem kell feladni a próbálkozást. Jó játék lehet felkutatni, vajon valóban létezik-e!


FÉRFIAK FIGYELEM!


Hogyan érintessék a hüvely?

Drága férfiak! Ezúttal elsősorban hozzátok intézem szavaim! Bár természetesen minden nő máshogy kívánja a simogatást, hadd adjak mégis néhány tanácsot:

1. Semmiképp sem szabad erőteljes mozdulatokkal, „vájkálással” kezdeni az ingerlést. A petting kezdetén a lassú, elnyújtott, finom mozdulatok sokkal eredményesebbek lehetnek, mint a hirtelen, erőteljes dörzsölés!

2. A mellbimbó finom, lágy cirógatása nagyon izgató tud lenni, ez bombabiztos tipp.

3. A combok belső felének simogatásával vigyázni kell. Nem mindig jó, ha túl óvatosan cirógatjátok! Könnyen előfordulhat, hogy a túlzottan finom érintések csiklandóssá tehetik az embert. Ahogy a szexuális érzékenység is ciklikus, úgy a bőr érintése által kiváltott ingerek is eltérőek lehetnek bizonyos napokon.

4. Irány a hüvelybe! -Ácsi! Nem kell mindjárt ajtóstul rontani a házba! Igaz, hogy a férfiak számára nincs is jobb érzés, mint egy kellemes orális kényeztetés, téves gondolat, hogy a hüvelybe is azonnal be kell hatolni az izgalomba hozásért. Sőt! A hüvelybemenet olyan érzékeny, hogy cseppet sem mindegy mikor melyik részét érintik. A csikló birizgálása, (dörzsölése) túl erőteljes, szinte hasító ingereket képes kiváltani, ezért óvatosan kell bánni ezzel a területtel. A hüvelybemenet lágy, nedves érintése szinte kivétel nélkül minden hölgy számára roppant élvezetes lehet, ezért érdemes ezzel kezdeni a kényeztetést. A csiklóval tehát csínján kell bánni. Akárcsak a behatolással! Minél finomabbak a mozdulatok, annál kellemesebb a nőnek. Sokunknak ugyanis elmehet a kedve attól, ha egy férfi bökdösi, ki-be húzogatja az ujját, gondolván hű de jó lehet ez.

5. Mindig legyen nedves!
Aranyszabály: a hüvely érzékenysége egyenes arányban áll a hüvely nedvességével. Minél nedvesebb a hüvely, annál nagyobb élvezetet nyújt a behatolás, ezért feltétlenül ügyelni kell arra, hogy szárazon ne végezz dörzsölő mozdulatokat. Ha már behatoltál az ujjaddal, mindenképpen figyeld a nedvességet.Óvatosan orálisan!

Sajnos az is téves következtetés, hogy az orális kényeztetés a legjobb a nőknek. Vannak, akik egyáltalán nem szeretik. Nagyon ügyesnek kell lenni ahhoz, hogy a nők igazán élvezhessék a szeretkezés ezen módját. A nyelv mozdulataira ugyanazon szabályok vonatkoznak, mint az ujjakra. Csak lágyan, lassan, abból baj nem lehet! A túl heves mozdulatok sokszor blokkolják az érzékenységet.


A szex előszobája: a csókolózás:

Már megint főleg a pasikhoz szólnék. A nők feje általában kisebb, mint a férfiaké. Galád módon szoktak is ezzel viccelni a pasik, miszerint ők nagyobb aggyal rendelkeznek. Félretéve ezt az ízetlen tréfát, nem csak a férfi agy mérete nagyobb, hanem a nyelvé is! Ezért aztán sokan elkövetitek azt a hibát, hogy a nyelveteket, zsupsz, „ledugjátok a nők torkán”. A csókra ugyanúgy vonatkozik az a szabály, miszerint legyen lágy, változatos és izgató. A heves nyelvkörzés, a levegőben történő kalimpálás nem túl gerjesztő. Sokkal izgatóbb viszont az ajkak lágy nyaldosása, a szájszeglet nedves puszilgatása, vagy az ajkakon kívül történő nyelvek találkozása.


Erogén zónák

Milyen egyszerű lenne, ha azt mondhatnám: erogén zónák a fül, a lábfej, a csukló, a hajlatok, a nyak, a has, a hát, a mell, a szeméremdomb, és kész. Ezek bármelyike simogatást igényel. Ez azonban nem ilyen egyszerű. Mindenki másképp szereti, ezért jobb puhatolózni, mielőtt valakinek hevesen elkalandoznánk a hallójáratában. Van, aki nem szereti, ha a fülét nyaldossák, van akinek csiklandós a talpa. Ezért sajnos nemcsak felkorbácsolni könnyű a vágyat az erogén zónák érintésével, de lelohasztani is.


A figyelem mindenek felett!

Legbiztosabbra akkor mehetünk, ha alaposan figyelünk partnerünk reakcióira. Ha lágyan elhúzza a fejét, mikor a fülébe akarsz cuppantani, minden bizonnyal jobban esne neki valami másféle kedveskedés. Ugyanez működik fordítva is. Érdemes memorizálni és agyacskánkban listázni, melyek párunk kedvenc területei, érintési formái, és ezeket minél többször alkalmazni. Így garantáltan élvezni fogjuk az együtt töltött perceket!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL