SZEX, SZERELEM

Mindenkinek szüksége van szerelemre

Állítólag a szerelem hozza mozgásba a világot. Szeretünk és szeretve vagyunk - ez csak a tökéletes partnerrel lehetséges. Ilyenkor van igazán értelme az életnek. És, ha még a szex is káprázatos! Nem csoda, hogy lelkesen várjuk, hogy találkozzunk azzal a bizonyos „Nagy Ő-vel”.

 

Az élet folyamatos egyesülések és elválások sorozatára épül. Egy elmélet szerint az isteni erők születés előtt szétválasztják a lelkeket, és az egyik egy férfi, a másik pedig egy nő alakjában testesül meg. A két fél tulajdonosai aztán elindulnak önálló fejlődésük útján, viszont SOHA nem hagyják el alapvető tulajdonságaikat. Ez segíti őket abban, hogy az ikerlélekkel való találkozás idején felismerjék egymást. Az út azonban rögösebb, mint azt gondolnánk. Ezért most összeszedtük azt a 7 legalapvetőbb dolgot, amely hozzásegít ahhoz, hogy azt a személyt vonzhasd be életedbe, aki valóban a másik feled, vagyis a lelkitársad.


1. Azzal foglalkozz, amit akarsz, és ne azzal, amit nem akarsz!


Túl gyakran mondjuk: én ezt nem akarom, és arról teljesen megfeledkezünk, hogy mi az, amit akarunk. Az, hogy folyamatosan mondogatod, „nem akarok tovább szingli lenni”, nem fog abban segíteni, hogy rád találjon a nagy Ő. Az sem segít, ha folyton azt hangoztatod, hogy mennyire utálod a pasikat. Szóval, először változtasd meg a hozzáállásod a szerelemhez, állj készen a romantikára és várd, hogy találkozz egy csodálatos pasival.


2. A szerelem térképe


Ha nyaralni mész, általában készítesz egy listát azokról a dolgokról, amikre szükséged van, hogy ne felejts semmit itthon, és hogy rendszerezz. Így valószínűleg minden úgy történik, ahogyan reméled. Tedd ugyanezt a szerelmi életeddel is! Gondolj erre úgy, mint egy térképre, hogy elvezessen egy mesés fickóhoz, akiért bármit megtennél. Írj le mindent arról, hogy milyen legyen az a bizonyos lelkitárs, például: magabiztos, vicces, és így tovább. Ha valami eszedbe jut, nyugodtan bővítsd a listádat.


3. Előbb magadat találd meg!


Az élet tele van paradoxonokkal. Nem könnyű vonzónak lenni, hódítani és fenntartani egy kapcsolatot, ha nem érezzük, magunkat erre képesnek. Ezért előbb magadat tedd rendbe, mert különben a többi sem fog sikerülni. El kell hinned, hogy igenis képes vagy rá. Miért várnád el másoktól, hogy fogadjanak el olyannak, amilyen vagy, ha te sem fogadod el önmagad? Először tehát saját magadat kell kiteljesítened. Ha megtalálod a neked való hivatást, ha már nem azért jársz teniszezni, mert másoknak is az a hobbijuk, hanem magad miatt, akkor közel jársz a teljességhez. Az lelkitársadnak közben ugyanezt az utat kell bejárnia. A sorsod párhuzamosan halad az övével, de ha folyton az ablakon át lesed őt, sosem fog feléd közelíteni.


4. Változtasd a hálószobádat egy szerelmi fészekké!


Érezted már magad csodásnak miközben a hálódban voltál és nem bírtál magaddal, hogy elcsábítsd azt a bizonyost? Ha nem, dekorálj! Először tüntess el minden naplót, szerelmes levelet, plüss macikat, mindent, ami az előző kapcsolataiddal kapcsolatos. Most koncentrálj a jövőbeli boldogságra. Miután megtisztítottad a szobádat, gondolj egy színre. Különösen a pirosra vagy rózsaszínre, ha fel akarod melegíteni az életedet. Mindkét szín a szerelemmel és szenvedéllyel áll kapcsolatban.


5. Tökéletes?


Amikor Mr. Tökéletes megjelenik a színen, neked az a dolgod, hogy meggyőződj róla, hogy valóban tökéletes-e. Írj egy listát arról, hogy milyen lényeges jellemzői legyenek az általad tökéletes pasinak. Majd dolgozz azon, hogy ezek a tulajdonságok benned is meglegyenek. Egyszerű és szuper-hatásos. Ne feledd, hogy általában mindenki azt találja vonzónak a másikban, ami benne is megvan.


6. Az álompasi nem egyezik a valósággal


Szóval, tudod, hogy mi a kedvenc filmje és mennyi gyereke lesz, de az alapokat elfedted? Hihetetlen, hogy mennyi szingli feccöl abba energiát, hogy képzeletében megteremtse az álomszeretőt, de ennek rabjává válva képtelen a való életben embereket megismerni. Nem szabad elmenni a lehetőség mellett, lehet, hogy egy bárban vagy baráti társaságban találod meg Őt, csak vedd észre. Az álom és a valóság mosódjon össze.


7. Ne csak annak az egynek „tartogasd” magad!


Gondolj bele, hány millió ember él a földön. Abból hány emberrel randizol általában? 30? Ez egy nagyon hosszú út a millióig. Igazán javítaná az igaz szerelemre való esélyedet, ha minél több emberrel találkoznál. Gondolj arra, hogy minden randi egy lépéssel közelebb visz a nagy Ő-höz.

 

Tűz és víz


Ha eddig még nem vetődött fel benned a kérdés, vajon mi értelme van a rövid kapcsolatoknak és a rossz szerelmi tapasztalatoknak, most erre is kitérünk. Nem butaság az a százszor ismételt mondás, miszerint ha nem cselekszel rosszul, nem tanulod meg helyesen tenni a dolgokat. Minden szerelmi viszony egy újabb lépés a magadra találásban. Ha nem élsz meg mindent, amik felé a kíváncsiságod hajt, nem jössz rá soha arra sem, milyen férfira vágysz valójában.

Mielőtt találkoztok, más hatások érnek titeket, és különböző környezetben töltitek a gyermekéveket és a serdülőkort. Éppen ezért egyformaságotok ellenére számtalan eltérő tulajdonságotok is lesz, de ez nem hátrány, sokkal inkább előny lelki fejlődéseteket tekintve. Lehet, hogy első látásra tűz és víz vagytok, de amit jobban belenéztek a másik szemébe, felfedezitek, hogy ugyanaz vált ki belőletek örömöt, bánatot, lelkesedést vagy tettvágyat és kicsit közelebb is hozzátok egymáshoz azt a két világot, amely bennetek rejlik. Ez a fajta pozitív feszültség a fejlődéseteket is segíti. Az ikerlelkek nem egy tündérmese szereplői, hús-vér emberekben lakoznak, akik kompromisszumok és harcok árán építik fel közös életüket.


Ki is a lelkitársunk?


Az a társ, akivel közös céljaink vannak, hasonló az érdeklődési körünk, és megegyezik a látásmódunk. Az azonos lelkialkat azonban nem jelenti azt, hogy a két fél tökéletesen egyforma lenne. Bizonyos tekintetben eltérő szemléletük toleranciára tanítja őket, ami szintén az előrelépést segíti. Még az is előfordulhat, hogy útjaik ideiglenesen különválnak, hiszen önálló személyiségek, de mindig vissza is térnek egymáshoz.


Amikor a másik feleddel találkozol, azonnal egymásra tudtok hangolódni, lankadatlan érdeklődés és a szenvedély vágya fog el, miközben úgy érzed, mintha ezer éve ismernéd őt. Ha megtalálod az ikerlelkedet, a hibái ellenére is szeretni fogod. Ő lesz az, akit támogatni és nem irányítani akarsz, aki legalább annyira önálló, mint amennyire a részének tekint téged, és akivel akkor is együtt vagy, ha fizikailag nem tudod megérinteni.


Nem létezik a hibátlan kapcsolat


Mindezek ellenére ne gondold, hogy életed párjával felhőtlen kapcsolatban fogod tölteni mindennapjaidat. Ahogyan nem lehet két ember tökéletesen egyforma, úgy hibátlan szerelem sem létezik. Ha két temperamentumos lélek talál egymásra, lehet, hogy időnként tányérok fognak repkedni a konyhában, de pár perccel később valószínűleg heves szeretkezés közben békülnek ki egymással. Sajnos mindig azt bántjuk meg, akit a legjobban szeretünk, de ha érzelmeink valóban erősek, nem bírjuk elviselni a másik szenvedését. Ilyenkor megszűnnek a feltételek, és még ha gondolatban el is várnánk, hogy a másik lépjen előbb, akkor is végigsimítjuk az arcát, és magunkhoz öleljük, mert nem bírjuk elviselni a társaságot nélküle.

A lelkitárssal való találkozást gátolhatják belső és külső problémák is. Az előbbiek a személyiség éretlenségéből erednek, míg a külsők a környezet miatt alakulnak ki, amit okozhatnak kisajátító szülők, egy korábbi szerelem rossz beidegződései vagy a nagy távolság. Ezek a tényezők tulajdonképpen nem is magát a találkozást akadályozzák, hanem a szerelem kiteljesedését. De ha mindkét fél elég érett, nem hagyják, hogy az akadályok elmarják őket egymástól.

Ki a rokonlélek?


Ikerlélekből, azaz a lelked másik felének hordozójából tehát csak egyetlen egy létezik. Ismerős lehet azonban egy másik fogalom, a rokonlélek. Belőlük több is van, ők azok a férfiak vagy nők, akik nagyon hasonlóak hozzád, akikkel jól megérted magad, és szeretsz velük lenni, beszélgetni. Ők teljesen külön lények, jó velük eltölteni az időt, de semmi többet nem jelentenek számodra. Aki korán elveszíti az ikerlelkét, mondjuk egy baleset vagy betegség miatt, később együtt tud élni egy rokonlélekkel is, de sohasem fogja ugyanazt érezni, amit korábban.

 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL