SZEX, SZERELEM

Mindenki háromféleképpen szerelmes - Erről érdemes tudnod, mert tanít neked valamit!

Egész életed során szerelembe esel, aztán szakítasz – és csupán ritkán jöttök össze újra. Egyesek belépnek az életedbe, mások nem lesznek többé fontosak, mindez azért történik, hogy megtapasztald a különböző érzelmi hullámvölgyeket, amikre korábban álmodban sem gondoltál.

A pszichológusok szerint azonban mindannyian, te is, csupán háromféleképpen lehetünk szerelmesek. És minden ilyen tapasztalat fontos és szükséges a maga módján.

 

3.    Érett szerelem

A harmadik típusú szerelem akkor jelenik meg az életedben, amikor már feladtad a reményt. Kéretlenül jön, és nem úgy tűnik, hogy az ideálod lenne az illető, vagy éppen az igazi szerelem. Elsőre úgy tűnik, nem lesz tökéletes a dolog. Ám ez egy valódi kapcsolat, és egy igazán könnyed érzés jellemzi, ami szavakkal leírhatatlan. Az életednek eme szakaszában már nincsenek benned elvárások a partnered felé. Nem agyalsz azon, hogy milyen tulajdonságokkal kellene jellemezned a szerelmi életedet. Végre hajlandó vagy elfogadni a partneredet olyannak, amilyen ő teljes valójában. És ugyanolyan fontos az is, hogy a partnered hasonlóképpen vélekedjen és hasonlóan gondoljon rád.

Az ilyen szerelem azt tanítja, hogy ez az, ami valóságos, és nem kell, hogy tökéletes legyen a kapcsolat.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL