SZEX, SZERELEM

Mindenki háromféleképpen szerelmes - Erről érdemes tudnod, mert tanít neked valamit!

Egész életed során szerelembe esel, aztán szakítasz – és csupán ritkán jöttök össze újra. Egyesek belépnek az életedbe, mások nem lesznek többé fontosak, mindez azért történik, hogy megtapasztald a különböző érzelmi hullámvölgyeket, amikre korábban álmodban sem gondoltál.

A pszichológusok szerint azonban mindannyian, te is, csupán háromféleképpen lehetünk szerelmesek. És minden ilyen tapasztalat fontos és szükséges a maga módján.

 

2.    Bonyolult szerelem

A második szerelem a legbonyolultabb. Bízva abban, hogy megtanultad a leckét, hasznosítottad a korábbi tapasztalataidat, a sors gondoskodik arról, hogy egy teljesen más típusú embert válassz. Vagy legalábbis esélyed lesz erre. Előző szerelmi kapcsolatodban valószínűleg manipulálva lettél, hazudtak neked és jó néhány dolog okozott fájdalmat neked. Ebben az új kapcsolatban minden lehetőséget megragadsz arra, hogy ne ess újra abba a hibába, de minden egyes kísérletezéssel csak rosszabb lesz az egész. Ez egy valódi dráma, és a boldogság érzése csupán rövid időre szól. Ilyenkor van, hogy kisiklik a kapcsolat, és ebben az esetben rengeteg reménytelen kísérletet teszel arra, hogy megmentsd a szerelmeteket.

 Az ilyen szerelem azt tanítja, hogy nagyon fontos a kölcsönös és egymás tiszteletén alapuló szeretet.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL