Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Minden embernek meg van a lelki társa - Az alábbi 6 lépés segítségével megtalálhatod

Szerző:
Szabó Anna
A köztudatban általában a sírig tartó és tökéletes szerelem képe él, amit sokan görcsösen keresnek az életük során, ám csak ritkán találják meg. Ez vajon azt jelenti, hogy gyorsan nem is alakulhat ki hosszú távú kapcsolat két ember között? Dehogyis! Azonban valószínű, hogy az ilyen kapcsolatra és szerelemre rátalálni valójában nagyon kicsi az esély, de nem teljesen lehetetlen.

A tökéletességet nehéz meghatározni, mert sok esetben elérhetetlen. Ám ha hosszú távú kapcsolatban vagy, ami kölcsönösen kielégít, és a saját életedet értelmesebbé és szebbé teszi, akkor bizony az már igen közel áll a tökéletességhez, és ilyen kapcsolatra sokan vágynak. A jó hír az, hogy ez nem egy rózsaszín, romantikus álom. Tényleg megtalálhatod a lelki társadat, ám ezért tenned kell.  A következő 6 lépést követve, képes lehetsz megtalálni te is a lelki társadat a jövőben:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Jó időben, jó helyen

Ha bele akarsz botlani abba az emberbe, akivel testileg-lelkileg egy hullámhosszon vagytok, akkor teljesen logikus, hogy – eltekintve a véletlen találkozások esélyeitől – nagyobb valószínűséggel talál rád a szerelem a kettőtök által gyakran látogatott helyeken.

Ezek olyan helyek, amiket szívesen látogatsz, vagy olyan események, amelyek iránt érdeklődsz. A jól működő kapcsolat olyan dolgokon alapulhat, amelyek közösek bennetek. Szereted a zenét? Lehet, hogy szívesen hallgatsz egyfajta zenét, vagy egy konkrét zenekar koncertjére jársz. A lényeg az, hogy amikor szerelmet keresel, a komfort zónádon belül keresd. Ennek van valóban értelme, ha tartós kapcsolatra vágysz. A megfelelő hely a megfelelő időben megajándékozhat azzal a személlyel, akivel megoszthatsz mindent, amit szeretsz. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL