SZEX, SZERELEM

Lelki társ vagy csupán partner? - A te párod melyik szerepet tölti be?

Szerző:
Szabó Anna
A lelki társ különbözik az életben melléd szegődő partnertől. Akik nem találnak rá a lelki társukra, gyakran élik le az életüket egy remek személlyel, aki partnerük az életben. Ezek a kapcsolatok is nagyon kielégítőek lehetnek, hiszen gyakran kölcsönös bizalmon, tiszteleten és megbecsülésen alapulnak. Ám mindenki szeretné megtapasztalni a lelki társ közelségét.


Az életben nincs megfelelő időzítés, és sok minden függ a körülményektől. Nem lehet örökké a lelki társra várni, így sokan megelégednek egy olyan személlyel, akivel remekül elvannak az életben. Egyesek társas lények, míg mások kapcsolatfüggők, illetve vannak olyanok, akik igénylik a biztonságot. A lelki társra várni bizony sokszor tűnhet irreális álmodozásnak, hiszen rengeteg mindentől függ, hogyan alakul az életed... De...

Különleges és igaz...

Ha nyitott vagy és képes vagy elhinni, hogy találkozol a lelki társaddal, bizony váratlanul képes betoppanni az életedbe. Nagyon felkavaró érzés lehet mindez, egészen földöntúli, hiszen teljes mértékben különbözik minden más kapcsolattól. Nem lehet szavakkal leírni az ilyen jellegű kapcsolatot. Ez egy mágneses energia, egy intuitív tudás, egyszerűen helyesnek érzed a dolgot. Nem számít idő és tér, utat találtok egymáshoz.

Valójában az időzítés és az út mindehhez, sokszor egészen szörnyű. Ám amikor megérkezel, tudni fogod. „Hazataláltam." Mintha valami fentről irányítaná ezt az egészet. Tudod, hogy mindez más. Különleges és igaz. Néha menekülnél mindez elől, néha pedig őrülten vágysz arra, hogy rátalálj a lelki társadra. Akivel együtt vibrálsz akkor is, ha ezer mérföldre van tőled. Aki a füledbe súg képzeletben, és aki távol tart minden sötétséget tőled. Akiről úgy érzed, ezer éve ismered.

Amikor végre túl vagy ezen az érzésen, megérted. Meglátod a szépségét, a ritkaságát mindennek. Minden világossá válik. Néha a barátod lesz az illető, máskor a szerelmed. Néha átmeneti mindez, máskor örökre veled marad.

Ezek a dolgok egyben egyfajta emlékeztetők is. Olykor emlékeztetnek arra, amiről megfeledkeztél. Írj, táncolj, alkoss, élvezd az életet, élj szenvedéllyel. Gyújtsd be ismét a tüzet. Bármeddig is marad veled a lelki társad, egészen biztosan nyomot hagy az életedben. Emlékeztet arra, hogy élj és remélj.

Hogyan vonzhatod be a lelki társadat?


Van egy remek módszer arra, hogy bevonzd a lelki társadat. Mielőtt rátalálnál erre a csodás és mély kapcsolatra, először meg kell tanulnod saját magadat szeretni. Mert aki szereti magát, az képes természetes könnyedséggel bevonzani azt, aki valóban a lelki társa. Az intimitás és a nyílt szív együtt jár. Önmagában a keresés, az imádkozás, a fantáziálás és a meditálás nem hozza el a lelki társadat. Senki nem lehet a másik feled, mert saját magad vagy egy egész. A lelki társ emlékeztet arra, hogy nagyszerű ember vagy, de a boldogság bizony benned van. Szeresd önmagad és fejlődj. Gyújtsd be a benned lévő tüzet és a lelki társ érkezni fog, amikor készen állsz.


Különös érzés? Olvasd el az alábbiakat és tedd fel a kérdést magadnak – a lelki társaddal vagy egy remek személlyel találkoztál, aki társad az életben?

A lelki társsal való találkozás 10 bizonyítéka

1. Érzel belül valamit. Leírni mindezt, nem is lehet. Ez egy határozott és mély érzés, amit egyszerűen nem lehet szavakba önteni.

2. Mintha már találkoztatok volna. Ha a partnered egyben lelki társ, valószínűleg már korábban is találkoztatok, egy másik életben. Ez okozza a különös deja vu érzést. Talán egy másik életben és másik helyszínen, de már álltatok kapcsolatban.

3. Befejezitek egymás gondolatait. Láttál már olyan embert, akivel befejezitek egymás mondanivalóit? Néhány ember szerint ez azért van, mert már rengeteg időt eltöltöttek együtt, ám ez inkább egyfajta lelki társi kapcsolat. Ezt megtapasztalhatod az édesanyáddal vagy gyermekkori legjobb barátoddal is, ám a lelki társaddal is ugyanez a helyzet.

4. Imádod a hibáival együtt. Egyetlen kapcsolat sem tökéletes, sőt, a lelki társaddal is vannak hullámvölgyek. Ennek ellenére a köztetek lévő kapcsolat elszakíthatatlan. Könnyebben fogadjátok el még egymás hibáit is.

5. Nagyon intenzív a kapcsolat. Intenzívebb, mint a normális kapcsolatok, mind jó, mind rossz értelemben. A legfontosabb az, hogy a negatív időszakokban is a probléma megoldására koncentráltok és túlláttok ezeken.


6. Ketten együtt vagytok a világ ellen. Gyakran érzitek úgy, mivel lelki társak vagytok, „Ketten vagyunk a világgal szemben." Szoros kapcsolat van közöttetek, és képesek vagytok leküzdeni együtt minden akadályt.

7. Lélekben is elválaszthatatlanok vagytok. A lelki társak között hasonló kapcsolat van, akár az ikrek között. Lehet, hogy egyszerre hívjátok egymást telefonon, és bár nem mindig szól mindez egy egész életre, de mindig együtt vagytok lélekben.

8. Biztonságban érzed magad vele. Függetlenül attól, hogy mi történik, mindig úgy érzed, védelmet nyújt számodra. A lelki társ olyan, akár egy őrangyal. Aki tudatosan vagy öntudatlanul, de bizonytalanságban tart, nem lehet a lelki társad.

9. Nem tudtok egymás nélkül élni. A lelki társ nem olyan ember, akit egykönnyen el tudsz engedni. Nem tudod elképzelni, hogy nincs veled, olyan személy, akiért érdemes harcolni és ragaszkodni hozzá.

10. Olvastok egymás szeméből. A lelki társak hajlamosak hosszan egymás szemébe révedni, gyakrabban teszik ezt, mint más párok. Ez a mély lelki kapcsolat következménye. Ha egymás szemébe pillantotok, az magas fokú bizalmat jelez, biztonságban érzed magad.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL