SZEX, SZERELEM

Intenzív spirituális kötelék a szerelmesek között - 3 jel, amire érdemes figyelni!

Az emberek mindig is a szerelemre törekedtek, keresték-kutatták az igazit. Legtöbbünk számára az igaz szerelem megtalálásához rögös út vezet, megpróbáltatásokon és hibák sorozatos elkövetésén keresztül, gyakran szívfájdalmak tömkelegét hagyva maga után.

Előfordulhat, hogy több párkapcsolatban lesz részünk, mire megtaláljuk a nagy őt. Ezek közül néhány nem lesz több egy- két randinál, míg a többi mélyebb szexuális intimitású párkapcsolatba torkolhat, amely talán az idő előre haladtával akár komolyabbá is válhat. Onnantól kezdve azonban, hogy lelkünket kitárva megnyílunk szerelmünknek, a puszta fizikai és érzelmi kapcsolatból egy szempillantás alatt mélyebb szellemi kapcsolatba kerülünk. 

A lélek kiteljesedése

Amit itt fontos tisztázni, az a szerelmesek jellege, vagy inkább egész pontosan a kapcsolat jellege. Amikor találkozunk valakivel és azt érezzük, hogy meg van az összhang és működik a kémia, akkor azt tapasztaljuk meg, hogy a lelkünk felismer egy hasonló energiákkal és rezgésekkel táplált lelket a másik személy jellemében. Egy, a miénkkel összeillő lelket. És a lelkünk vágyakozik ezzel az összeillő lélekkel való kapcsolatra.

Ez olyan szellemi reakciót vált ki, amely sok szempontból hatással van ránk. A lelkünk meg akar nyílni a másiknak, bizalmas részleteket akar megosztani vele. Erős fizikai vonzerőt is érezhetünk, mivel a lelkünk ösztönzi a kapcsolat kialakítását. Szerencsés esetben az ő lelke ugyanezt teszi velük.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL