Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Hogyan azonosíthatod be azt a személyt, akivel még a születésed előtt szövetséget kötöttél?

Szerző:
Szabó Anna
Mi lenne, ha már jóval a születésed pillanata előtt megismernéd és kiválasztanád életed párját? Nos, most lehet, hogy csodálkozol, de tudd, hogy már jóval a születésed előtt kiválasztottad azt, akivel lenned kell.

De várjunk csak, mi mind egy olyan világban élünk, ahol úgy gondolják, hogy az ilyesfajta szerelem nem létezik. Sőt a modernkori szerelmek tele vannak hazugságokkal, megcsalással, átveréssel, sőt sokan úgy gondolják, hogy sosem fogják megtalálni életük szerelmét, mert nincs is ilyen. Jó, ha tudod, hogy még a születésed előtt eldöntötted, ki lesz a szerelmed ebben az életedben. A rosszabbnál rosszabb kapcsolatok pedig csak tesztelnek téged és felkészítenek arra, hogy az igazival minden a lehető legszebb és legkönnyebb legyen. Ő lesz az, aki szebbé teszi a napjaidat, akinek nem győzöl áradozni arról, amit érzel, akivel bármennyi időt el tudnál tölteni. Az ilyesfajta szerelem csak egyszer adatik meg egy ember életében és bizony erre várni kell, kevesen találják meg elsőre életük párját.

Örökké hálás leszel ezért a szerelemért

Hálás leszel, hiszen jobbá teszi az egész életedet. Ez az ember azt fogja éreztetni veled, hogy te vagy a legjobb és ezáltal pedig úgy fogod érezni, hogy bármire képes vagy. Mások is észre fogják venni, hogy olyan, mintha kivirágoztál volna, hiszen az egész lényed pozitivitást sugall.
 

szerelem szex párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL