Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Hogyan azonosíthatod be azt a személyt, akivel még a születésed előtt szövetséget kötöttél?

Szerző:
Szabó Anna
Mi lenne, ha már jóval a születésed pillanata előtt megismernéd és kiválasztanád életed párját? Nos, most lehet, hogy csodálkozol, de tudd, hogy már jóval a születésed előtt kiválasztottad azt, akivel lenned kell.

De várjunk csak, mi mind egy olyan világban élünk, ahol úgy gondolják, hogy az ilyesfajta szerelem nem létezik. Sőt a modernkori szerelmek tele vannak hazugságokkal, megcsalással, átveréssel, sőt sokan úgy gondolják, hogy sosem fogják megtalálni életük szerelmét, mert nincs is ilyen. Jó, ha tudod, hogy még a születésed előtt eldöntötted, ki lesz a szerelmed ebben az életedben. A rosszabbnál rosszabb kapcsolatok pedig csak tesztelnek téged és felkészítenek arra, hogy az igazival minden a lehető legszebb és legkönnyebb legyen. Ő lesz az, aki szebbé teszi a napjaidat, akinek nem győzöl áradozni arról, amit érzel, akivel bármennyi időt el tudnál tölteni. Az ilyesfajta szerelem csak egyszer adatik meg egy ember életében és bizony erre várni kell, kevesen találják meg elsőre életük párját.

Mi fog történni, ha ő nincs veled?

Nem fogod tudni, hogy mihez kezdj magaddal. Alig várod majd, hogy újra vele legyél, hiszen akkor érzed magad teljesnek, ha veled van. Nem leszel nyugodt, ha nincs veled és úgy érzed majd, hogy teljesen a függőjévé váltál, ugyanis csak vele érzed jól magad. Ő fog értelmet adni az életednek, folyamatosan azt fogod érezni, hogy különleges vagy, ugyanis ezt fogja éreztetni veled. Soha nem fogod magányosnak érezni magad, ha ő az életedben van és elfelejtheted a magányos napokat és szomorú éjszakákat, ugyanis onnantól kezdve, hogy megismered őt, már csak boldogságot és örök vidámságot fogsz érezni.
 

szerelem szex párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL