SZEX, SZERELEM

Ha előző életedben volt vele kapcsolatod, most is lesz!

Hiszel a mindent elsöprő nagy szerelemben, vagy sem, az mindegy - a lelked legmélyén biztosan vágysz rá, hogy megtaláld a másik feledet. Tán még határozott elképzelésed is van arról, hogyan néz ki, mit szeret, mivel foglalkozik, milyen személyiség. Ám ezeket felejtsd is el, hiszen a karmikus társ megtalálásához mindössze egy dologra van szükség: a nyitottságra.

 

Tudnod kell, ha nyitott vagy a világra, akkor a világ is nyitni fog feléd. Ez pedig azzal jár, hogy bevonzod életedbe azt a személyt, akivel már korábbi életeid egyikében is volt dolgod. A lelki társ megtalálása egyben egy komoly karmikus találkozás, melyre azért kerül sor, hogy az előző életetekben be nem teljesült, netán fájdalommal járó szerelmet most egy másik síkon tudjátok újraélni, és megpróbáljátok kijavítani a régi hibákat, feloldani a régi gondokat.

Ám karmikus társadat csak akkor találhatod meg, ha készen állsz arra, hogy őszintén szeress, és jóban legyél önmagaddal. Ha ugyanis nem vagy kibékülve önmagaddal, ezt sugárzod a külvilág felé is. Az alábbi lépések betartásával könnyebben megtalálhatod lelki társadat.

 

 

1. A vágy

Soha ne nyomd el a vágyaidat, inkább engedd, hogy előtörjön belőled. Ez megváltoztatja a viselkedésedet és segít abban, hogy rád találjon az igazi, karmikus szerelem.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL