Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Ezt az 5 dolgot teheted, ha valaki nem viszonozza a szerelmedet

Szerző:
Szabó Anna
Kínában terjed egy történet arról, hogy egy fiú annyira szeretett egy lányt, hogy 999 db citromból kirakott egy szívet, ám a lány elutasította őt, mondván, legyenek inkább barátok. Mit tehetsz, ha szíved választottja a rajongásodra csupán hűvös választ ad? Vegyél egy mély levegőt, és olvasd el az alábbi cikket arról, mi a teendő, ha valaki nem szeret viszont.

Kíváncsi vagy, mindez miért történik, hiszen te mindent beleadtál a dologba. Azonban a szíved mélyén tudod, hogy semmi nem fog változni, és ez csak még jobban elkeserít. Mégis, a szerelmi visszautasítás az egyik legrosszabb dolog, mert felfokozott érzelmi állapotba kerülsz.

Mit érzel visszautasítás esetén?

  • Szomorúság
  • Érzelmi szorongás
  • Kevésnek érzed magad
  • Harag
  • Bosszú

Természetes, hogy elutasítás esetén szomorú leszel. Szakértők szerint azonban a negatív érzések nem tesznek jót, még ha indokolt is, hogy most ezt érzed. Olykor a legkiválóbb partnerjelöltek is kapnak elutasítást, legyen szó akár nőről, akár férfiról. Amikor azonban önsajnálatba menekülsz, érzelmi stressznek vagy kitéve, ami olyasmire sarkall, ami nem helyes, haragot érzel és bosszút szeretnél állni. Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Az egyetlen igazán fontos dolog, amit tehetsz, hogy időt adsz magadnak

A legtöbb ember csupán a felszínt látja. Az egyetlen ember, akinek meg kell felelned, az te magad vagy. Ez mindig segít legyőzni a csalódást, és segít eloszlatni az aggódást. Ne feledd, hogy az önszeretet egyfajta mágneses vonzerő. Whitney Houston azt énekli, „a legnagyobb szeretet bennem van, a legnagyobb szeretetet könnyű elérni”, és meg kell tanulnod, hogy szeresd önmagad, mert ez a legnagyobb szeretet a világon.

Képzelj el egy szép virágot a kertben, amelyet letép egy gyermek. A virág talán már elhervad, a gyermek már a múlté, de mégis tudod, hogy a szárból újabb élet szökken, és egy új virág nő majd. Mindezt úgy, hogy a gyökere ismét a földbe kerül. Ebben a forgatókönyvben te magad vagy a szár, a gyermek az, aki leszakított majd eldobott, elutasított téged, és az új virág pedig azt szimbolizálja, hogy a te életedbe is érkezik egy új szerelem.

Vedd észre, hogy valójában nem létezik elutasítás. Szeress, és ne a szerelem tárgya legyen a fontos. Szeresd önmagad. Ez a személy biztosan nem fog téged elutasítani.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL