SZEX, SZERELEM

Elhagytak? Megszakadt a kapcsolat? - 7 mód, amivel az összetört szív bölcsebbé tesz

A szakítást gyakran követi fájdalom, hitetlenkedés és gyász, néha lehetetlennek tűnik túllendülni rajta. Pedig bármennyire fájónak is érződik, egy szakítás hihetetlen katarzist tud okozni a személyes növekedésünkben.

Minden ember egyedi, akárcsak a kapcsolatok. Van, amelyik személyes, más üzleti, míg mások társadalomalkotó szerepet töltenek be, mint például a házasság. De bármelyikről is legyen szó, minden esetben két ember közötti intim interakcióról van szó, ami vagy működik, vagy nem. Ha megszakad egy kapcsolat, és már eljutottál a feldolgozás fázisába, hamarosan még erősebb leszel mentálisan ahhoz, hogy megvalósítsd önmagad és megtaláld a helyed a világban. Lássuk, mit is tehet veled egy szakítás: 

Megtanulod értékelni magad

Néha, amikor szerelmes vagy, a saját boldogságod árán akarod elérni, hogy a párodnak jó legyen. Eközben azonban elveszíted önmagadat, sőt, bármennyire is küzdesz azért, hogy a kapcsolat életben maradjon, sosincs garancia arra, hogy erőfeszítéseidet siker koronázza majd. Szakítás után pontosan látni fogod, hogy többek közt ez az egyoldalúság vezetett a kapcsolat bukásához. Légy tudatos, húzz határokat magad köré és tisztázd le, milyen bánásmódot vársz el a másik féltől.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL