SZEX, SZERELEM

Buddha szerint a szeretetnek 4 típusa létezik - Te melyiket élted már meg?

Buddha szerint négyféle szeretettípus létezik: szerető kedvesség, együttérzés, öröm és önzetlen szeretet. A buddhista tanok alapján, ha rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal, akkor képes vagy igazán szeretetet átadni és megélni, akkor vagy képes boldog párkapcsolatot kialakítani. Ha mindezt átülteted a mindennapjaidba, ezek az alapelvek szeretetteljes életet és szerelmet eredményeznek.

Öröm

Létezik a szeretetnek egy harmadik fajtájra, amikor a szenvedés, mint olyan, megszűnik. Noha az ember képes a szenvedést művészi színvonalon művelni, ha ez az érzés elragad, mindez megszűnik. A pillanat valóban örömteli lesz!

Ha nem érzel örömöt a szerelemben, akkor ez nem lehet igaz szerelem. Amikor állandóan szenvedsz, folyton sírsz, vagy a másik felet látod sírni és szomorkodni, akkor ez nem valódi szerelem, hanem ennek épp az ellenkezője. Ha nem leled örömödet a szerelem érzésében, pontosan tudhatod, hogy nem lehet szó igaz szerelemről. Ha az öröm van jelen az életedben, akkor szívesen segítesz a szerelmednek és veszel részt vele bármilyen csatában.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL