SZEX, SZERELEM

Buddha szerint a szeretetnek 4 típusa létezik - Te melyiket élted már meg?

Buddha szerint négyféle szeretettípus létezik: szerető kedvesség, együttérzés, öröm és önzetlen szeretet. A buddhista tanok alapján, ha rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal, akkor képes vagy igazán szeretetet átadni és megélni, akkor vagy képes boldog párkapcsolatot kialakítani. Ha mindezt átülteted a mindennapjaidba, ezek az alapelvek szeretetteljes életet és szerelmet eredményeznek.

Együttérzés

A második típusa a szeretetnek maga az együttérzés, és ahhoz, hogy a szeretet növekedjen, a szerelem fejlődjön, gyakorolnod kell az együttérzést, mert csak így lehet fejlődni.

Ez nem csupán vágy arra, hogy megkönnyítsd egy másik személy fájdalmát, hanem maga az együttérzés képességének elsajátítása. Tudatosan gyakorolnod kell mindezt, annak érdekében, hogy képes legyél mások vagy a másik fél szenvedését megérteni, hiszen csak így tudsz neki segíteni. Megismerni és megérteni valaki fájdalmát -.mindez elengedhetetlen. Az együttérzést meditációval is fejlesztheted. Meditálnod kell ahhoz, hogy alaposan a dolgok mélyére áss. Egy kedves, együtt érző szó, tett vagy gondolat nagyban csökkentheti a másik fél szenvedését és örömöt okozhatsz számára.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL