Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Buddha szerint a szeretetnek 4 típusa létezik - Te melyiket élted már meg?

Szerző:
Szabó Anna
Buddha szerint négyféle szeretettípus létezik: szerető kedvesség, együttérzés, öröm és önzetlen szeretet. A buddhista tanok alapján, ha rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal, akkor képes vagy igazán szeretetet átadni és megélni, akkor vagy képes boldog párkapcsolatot kialakítani. Ha mindezt átülteted a mindennapjaidba, ezek az alapelvek szeretetteljes életet és szerelmet eredményeznek.

Szerető kedvesség

A szerető kedvesség nem csak vágy arra, hogy a másik boldog legyen, nem csupán azt jelenti, hogy a szeretett személynek örömöt akarsz szerezni; ez az a képesség, amikor mindenképpen örömöt és boldogságot okozol annak, akit szeretsz, hiszen nem szereted látni, ha szenved a kedvesed.

Ez azért van, mert az igaz szerelem örömet generál – nem pedig fájdalmat okoz. Mindez azzal kezdődik, hogy komoly erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy megértsd, hogyan felelhetsz meg a másik félnek, hogyan elégítheted ki a szükségleteit – függetlenül attól, hogy mindez könnyű-e vagy sem. Ha ugyanis fájdalmat okozok a másik embernek, az nem valódi szerelem és szeretet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL