SZEX, SZERELEM

Amitől a pasi mindig beindul (vagy nem)

Vajon mire vágyik egy pasi? Mitől indul be igazán? Egy mély dekoltázstól, egy feszes női fenéktől, esetleg az orális szex gondolatától? A válasz valamennyi kérdésre: igen. Az ok a génekben keresendő.

 

A férfiszex természeténél fogva elsősorban a szaporodásra irányul. A fajfenntartás érdekében szinte minden hímnemű egyed ösztönösen az utódlásra koncentrál. Persze nekik is meg vannak a maguk gondjai. A 20 és 40 év közötti férfiak több mint fele küszködik potenciazavarokkal, 44 %-a korai magömléssel, 17 %-a orgazmusproblémákkal, 15 %-a pedig szexuális étvágytalansággal. Gátlásaik abból fakadnak, hogy nem ismerik be intim félelmeiket, és gyengeségeiket.

Felfedezetlen területek

Ha a nyelvedet kedvesed fülébe dugod, és lágyan mozgatod, rendkívüli kéjben részesíted őt. Egy másik módszer az „oh-pontot” célozza meg (ezt a pontot gyakran a férfiak sem ismerik). A pénisz végén, a makk és a húgycső közötti keskeny bőrredő ingerlése pillanatok alatt izgalmat vált ki.

Fáradt kedvesed frissítését szolgálja az S-pont gyengéd masszírozása: a nyak hátsó részén, a koponyacsonttól 1 cm-re oldalra és 3 cm-re lefelé található. További kéjes területek: az ádámcsutka alatt, a lapockák között, a köldök alatt, illetve a comb belső részén. A pénisz tövének simogatásával még az orgazmus is elérhető.

Gyorsító ingerek

A nagy mennyiségű nemi hormon következtében indulnak be a pasik. Másrészt – mivel gyorsan reagálnak külső ingerekre – szinte gépiesen lendületbe jönnek bizonyos testrészek (mell, fenék, hosszú láb – ebben a sorrendben) látványától. Hasonló a helyzet a pornófilmekkel is. Hatására a néző azonosul a szereplővel – így később, amikor a képernyőn tényleges együttlétre kerül sor, szívesen bámulja a történést.

Szereti a férfiasságát

Szinte egyetlen férfi sem elégedett a péniszével: túl kicsi, túl puha, túl gyors, túl lassú, stb. A legtöbb probléma oka a túlzó igényekben keresendő. Tehát az átlagos hímvessző 8 (izgalmi állapotban 14) cm hosszú. Minden férfi azt akarja, hogy szeressék és elfogadják legkedvesebb szervét – és ne csak szemmel. Dédelgetőjét szinte álompartnerként tartja számon.

Elragadtatás az orális szextől

Természetesen nemcsak a szexuális izgalom miatt kedvelik a pasik, hanem azért, mert olyankor úgy érzik, hogy partnerük az összes porcikájukat elfogadja. A felláció (latinul fellare = szívni) a kívánságlisták első helyén szerepel. Azt azonban nem igazán kedvelik, ha foggal is érintik közben, ha a nyelv csekélyke szerepet kap (önmagában nem mindig elég az orgazmushoz), valamint azt, ha a partner nem veszi figyelembe, hogy a makk a pénisze legérzékenyebb része.

Álmodozások – másként

A nőkkel ellentétben a pasik a következő dolgokról szoktak fantáziálni: spontán szex ismeretlen partnerrel, elcsábítás, megkínzás, erőszak, szex több nővel, közös pornófilm nézés, átlátszó hálóruha, vagy erotikus fehérnemű, szex szokatlan helyeken, orális vagy anális szex, szeretkezés megkötözött nővel, stb.

Különbség szerelem és szex között – a férfiak szerint

A te párod ugye, nem lép félre? Statisztikák szerint lehet, hogy igen. Ugyanis minden ötödik férfi már az első évben megcsalja hőn szeretett kedvesét. Ők ugyanis messze nem tekintik olyan nagy ügynek a megcsalást. Amíg egy nőnek megfelelő hangulat és hajlandóság kell egy szexuális kalandhoz, addig egy pasinak csupán a gerjedelem számít. Ez pedig, ahogy jön (az alkalmi partnerrel együtt), úgy el is megy.

Gyakori önkielégítés

Nincs az a nő a földön, aki minden pillanatban képes partnere kívánságait teljesíteni. Az önkielégítés teljesen normális és egészséges dolog, sok férfi harmonikus párkapcsolatban is maszturbál, a gyors megkönnyebbülés, szexuális ellazulás céljából. Sőt, sok pasi odáig van, ha partnere együttlét közben saját magával „foglalkozik”.

Pasi kérelmek listája, avagy mit vár a férfi a nőtől?

- Ne fokozd le „tipikus” férfinak.
- Fogadd el, hogy a hímvessző a pasinak egyetlen testrésze csupán.
- A gyengébbik nem iránti vonzalmát ne tekintsd bujaságnak.
- Szex közbeni odaadást.
- Értsd meg, hogy a pasi nemcsak magömlésre, hanem izgalomra is vágyik.
- Jó, ha tudod: az ejakuláció önmagában nem mindig egyenlő az orgazmussal, és nem mindig felemelő – néha még kínos is lehet.
- Lásd be, hogy a férfi nőre való vágyát, nemcsak az erekció bizonyítja.
- Hidd el, a pasi nem győztes, hanem partner akar lenni.

Amiről egy pasi sem akar hallani

- Ne kritizáld szexuális szokásait, mert személyes sértésnek veszi.
- Mozdulatokkal, jelekkel érzékeltesd, ha szexre vágysz. Szavakkal egy férfi sem tud mit kezdeni.
- Lepd meg változatos erotikával, de ne legyél követelőző, mert elbizonytalanítod.
- A pasi a szemével is szeret: hagy lássa, mit csókolsz éppen rajta.
- Boldog, ha a nő kész a szexre, amikor csak akarja.
- Feldobja, ha kielégítheti kedvesét – és ezt tudatják is vele.
- Értékeli, ha nemcsak elfogadod szexuális fantáziaképeit, hanem meg is oszthatja veled azokat.
- El van ragadtatva, ha nem találod taszítónak a pornófilmeket.
- Szereti, ha szép lassan levetkőzöl előtte, és ha ő megy elsőnek, mert utána már zavartalanul élvezheti a nemi aktust, és utána nyugodtan alhat.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL