SZEX, SZERELEM

Amikor nem a szíved és nem a tested kell neki

Igen, jól olvastad: sem a tested, sem a szíved. De akkor vajon mi? Miért is teszi néhány férfi a szépet, miért olyan elragadóan figyelmes? Romantikus vacsorák, szép szavak… De mi történik az után?

Mire észbe kapsz, oda a lakásod az autód, a vagyonod…

Egyre gyakoribb az a felállás, amikor a férfiak alakítanak ki érdekkapcsolatokat a nőkkel. Ha újsághirdetés vagy internet segítségével keresed álmaid hercegét, nagyon résen kell lenned. Virág, vacsora, kedvesség, túlzott nagyvonalúság… És még sorolhatnánk. A szív riadtan figyel, az ész egyre csak súgja: vigyázz, ez egy szélhámos! De jön a kényeztetés, amire minden nőnek szüksége van, és jön az ajándék, és jön a romantika. Ilyenkor már hiába az ész figyelmeztetése, állovagod mégis levesz a lábadról.Intő jelek…

Ha egy kapcsolat meseszerűen indul, akkor kell a leginkább gyanakodni. Színház, mozi, koncert, romantikus vacsorák, aztán észre sem veszed, és már nálad lakik. Készséges, kedves és figyelmes, tökéletes az összhang, jobbnál jobb ötletei vannak, ezért úgy döntesz, hogy a jól menő üzleti vállalkozásodba is beveszed. És láss csodát: még a kezedet is megkéri. Már nem sok idő választ el az esküvőtől, amikor azonban lehull a lepel. Elég egy apróság, amit a hős lovag nem kalkulált bele a számításába, és lebukik. Mindegy, hogy mi az, mindegy, hogy min csúszik el… a lényeg (és egyben a szerencse), hogy felnyílik a szemed. Az első pillanatban biztos összeomlasz, de utána végig gondolod, hogy közös a bankszámlátok, tehát azonnal le kell tiltani. És ahogy szép lassan eszedbe jut, hogy mennyi minden vált közössé, rájössz, hogy ha összeházasodtok, az üzleted fele az övé lett volna.
Ha büdös a munka

Sajnos az is megeshet, hogy az ápolt, jó megjelenés mögött egy sóher lakozik. Az elején nincs aprója, ezért fizesd ki az ő kávéját is, később "elromlott" az bankautomata, vagy valami gond van a bankkártyájával, és nem tud róla pénzt levenni, azért fizesd te a számlát. De persze később megadja, és duplán, sőt triplán bepótolja. Mert hát ez számára nagyon kellemetlen, és még "soha" nem fordult elő - adja elő magát a gáláns lovag. Aztán már nálad lakik, de egy forintot sem ad a konyhára. Mingid van valami indok, amiért nem ő fizeti be a villanyszámlát. Most az anyukáját kell támogatnia, holnap meghal a nagynéni..., és még sorolhatnánk. Végül pedig te veszed neki még az alsógatyákat és a zoknikat is. Mivel egész nap dolgozol, fogalmad sincs, hogy hol az ördögben lófrál egész nap. De valami kezd gyanús lenni. Aztán, amikor a barátnőd elmeséli, hogy az utcán véletlenül összetalálkozott vele, és nem volt egyedül... De akkor kivel volt? No, ebben a pillanatban áll össze a kép. Persze már túl későn, hiszen gyönyörűen berendezkedett nálad, és így, hogy lebukott, tulajdonképpen esze ágában sincs tovább színészkedni. Vagy tűrsz, vagy lépsz...De olyan meseszerűen indult minden…

Egy profi csábító tudja, hogyan vakíthat el. Ha ehhez előnyös külső és behízelgő modor is párosul, nő legyen a talpán, aki nemet tud mondani. Ezért, mielőtt közös lenne a kasszátok, inkább tedd próbára. Ha a megérzésed bármi szokatlant jelez, járj utána, és ne hagyd annyiban. Használd ki, hogy a hatodik érzékünk a legritkább esetben vezet félre.


Sokszor éppen azt nem vesszük észre, ami a szemünk előtt van. Amikor már a barátok is figyelmeztetnek, hogy nem lesz jó vége a kapcsolatnak, érdemes elgondolkodni. Hiába érzed a mennyországban magad, ha van valami vagyonod, netán jól menő vállalkozásod, akkor nagy az esély, hogy a bókok, és a rózsaszín köd egyszer csak szertefoszlik.


A szerelem öl, butít, és nyomorba dönt?

Utólag persze könnyű okosnak lenni. Amikor a környezeted azzal fogad, hogy „ugye, megmondtam?”. A szerelem azonban elveszi az ember eszét, és a kívülről fújt intelmek semmivé foszlanak, szinte el is felejtjük őket. Persze nem is kell szerelmesnek lenned, elég csak abba belemenni, hogy buli után a frissen megismert fickó feljöjjön a lakásodra. Jól érzed magad, néhány pohárral tán többet is ittál a kelleténél, aztán amikor kimész a fürdőszobába, hogy kicsit helyrehozd magad, ledermedsz. A fickó sehol, a nappalid viszont alaposan fel van forgatva. Mindened eltűnt néhány perc alatt, még talán a dvd lejátszód is. Mire újra gondolkodni tudsz, a pasi valószínűleg már árkon-bokron túl van, és akkor jössz rá, hogy még a nevét sem tudod. Az ilyen valószínűleg szintén egy profi szélhámos.

Ha egy nő már régen magányos, könnyen megeshet, hogy józan eszét félretéve nem figyel semmilyen vészcsengőre. Pedig fontos jelzés egy ismerkedés során, milyen hamar kerülnek szóba az anyagiak, a lakás, a kocsi, esetleg a havi jövedelem. Ezek ugyanis olyan intim információk, amiket védünk, sokszor még a legközelebbi barátaink sem tudnak részleteket. A valóság gyakran átszíneződik, és elhiteti velünk, hogy egy álom vált valóra. Ebben az érzelmi állapotban lényegtelenné válnak az anyagiak és a gáncsoskodó barátok, akik állandóan aggodalmaskodnak. Pedig a legfontosabb az, hogy hallgassunk másokra, akik a realitásérzéküket megtartva fontos információkat jelezhetnek. Ne kapkodjunk olyan döntésekkel, amiknek komoly anyagi következményei lehetnek. Ha úgy tűnik, hogy a nagy szerelem elveszíthető, amikor nem úgy történik minden, ahogyan a fickó akarja, ott már nagy baj van.


Légy résen!

Mielőtt megbízol egy idegen fickóban, tudj meg róla minél többet. Légy résen, ha erőszakos vagy bele akar hajszolni valamibe. Ha pedig azonnal a pénzedről vagy a lakásodról érdeklődik, máris kezdhetsz gyanakodni.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL