SZEX, SZERELEM

A szerelem 5 fontos mérföldköve, ám sokan a harmadiknál elakadnak

Az emberek többsége rátalál élete során az igaz szerelemre, ám a probléma az, hogy a szerelem 5 szakaszból áll, és sokan sajnos a harmadiknál megrekednek. Vajon mi is lehet ennek az oka?

 

Ő volt az egyetlen a számomra.” – nos, ez az a mondat, amit sűrűn hangoztathatsz egy szakítás után. De talán csupán a te számodra jelentette mindezt. Sokan hihették, hogy tökéletes párkapcsolatban vagy, sőt talán még te magad is ezt hitted. Gyakori, hogy sokan nem értik, miért is fulladt kudarcba a korábban tökéletes szerelem. Íme, az okok:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. szakasz - Használd kettőtök hatalmát, és váltsátok meg együtt a világot

Amikor ráébredsz arra, hogyan tanuld meg áthidalni a nézeteltéréseket, és létrejön egy tartós, mély, erős kapcsolat, akkor villámcsapásként hasít beléd a gondolat: kettőtök erejével képesek vagytok megváltoztatni a világot. Nem csupán magatokért vagytok együtt, hanem van a kettőtök közti kapcsolatnak egy mélyebb oka is. Lehet, hogy együtt dolgoztok valamin, együtt írtok valamit, létrehoztok valamit közösen – bármiről is legyen szó. Amikor el kezd működni ez az egész, és túljutottatok a korábbi szakaszokon, akkor jelentheted ki 100%-os bizonyossággal, hogy „ez az ember nekem rendeltetett.”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL