Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

A szerelem 5 fontos mérföldköve, ám sokan a harmadiknál elakadnak

Szerző:
Szabó Anna
Az emberek többsége rátalál élete során az igaz szerelemre, ám a probléma az, hogy a szerelem 5 szakaszból áll, és sokan sajnos a harmadiknál megrekednek. Vajon mi is lehet ennek az oka?

 

Ő volt az egyetlen a számomra.” – nos, ez az a mondat, amit sűrűn hangoztathatsz egy szakítás után. De talán csupán a te számodra jelentette mindezt. Sokan hihették, hogy tökéletes párkapcsolatban vagy, sőt talán még te magad is ezt hitted. Gyakori, hogy sokan nem értik, miért is fulladt kudarcba a korábban tökéletes szerelem. Íme, az okok:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. szakasz - Tartós, igaz szerelem kialakítása

Ha behunyod a szemedet, és azt érzed, hogy bár nehéz, de mégis folytatni szeretnéd, akkor lehet, hogy túl vagy a harmadik szakaszon, és most jön a következő. Az elméd megszabadult azoktól az illúzióktól, amelyeket korábban a partneredre vetítettél ki. Az a személy, aki melletted áll, már nem egy idealizált alak, hanem hús-vér ember. Fogadd el ezt, és fogadd el őt a hiányosságaival együtt. Most érkeztél el a gyógyuláshoz, és egyben a végső szakaszhoz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL