Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

A szerelem 5 fontos mérföldköve, ám sokan a harmadiknál elakadnak

Szerző:
Szabó Anna
Az emberek többsége rátalál élete során az igaz szerelemre, ám a probléma az, hogy a szerelem 5 szakaszból áll, és sokan sajnos a harmadiknál megrekednek. Vajon mi is lehet ennek az oka?

 

Ő volt az egyetlen a számomra.” – nos, ez az a mondat, amit sűrűn hangoztathatsz egy szakítás után. De talán csupán a te számodra jelentette mindezt. Sokan hihették, hogy tökéletes párkapcsolatban vagy, sőt talán még te magad is ezt hitted. Gyakori, hogy sokan nem értik, miért is fulladt kudarcba a korábban tökéletes szerelem. Íme, az okok:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. szakasz - Egy párrá válás

Ebben a szakaszban a szeretet válik erősebbé, nem különálló személyek vagytok már, hanem párként működtök együtt. Megismeritek egymást mélyebben, és a partnereddel hatással vagytok egymás életére. Ez egy örömteli időszak, ugyanis egyetlen egységgé váltok. Hónapok vagy évek múlva pedig gyermeket vállaltok, amely még inkább elmélyíti a kettőtök közti köteléket. Biztonságban érzed magad, és kívánatosnak. Biztos vagy abban, hogy azzal vagy, akit neked rendelt a sors. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL