SZEX, SZERELEM

8 módja annak, hogy elfelejtsd a viszonzatlan szerelmet - Felejtsd el, ha nem szeret!

A legszebb dolog beleszeretni valakibe, de csak akkor, ha az érzések viszonzásra találnak. A viszonzatlan szerelem veszélyes betegséggé válhat, ami csökkenti az önbecsülést, és olyan érzést kelt, mintha nem érdemelnénk meg a boldogságot. Ha te is ebben a cipőben jársz, ne aggódj, van rá gyógymód. Ki kell szeretned belőle, hogy újra szabad lélek lehess.

Végtére is mindenki csak boldog akar lenni, ez igaz a partneredre is. Ha úgy érzed, hogy kapcsolataidnak folyton rossz vége lesz, vagy választásod olyan emberre esett, akit egyáltalán nem érdekelsz, akkor olvasd el az alábbi 8 módszert.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Fogad el, hogy ő nem neked való

Függetlenül attól, hogy volt köztetek valami, vagy csak ábrándoztál róla, fogadd el, hogy ő nem neked teremtetett. Ezután sokkal könnyebb lesz. Ne csapd be önmagad, nézd meg másik szemszögből a kapcsolatodat. Egészségesek vagytok? Boldogok? Ha az idő nagy részében depressziósnak érzed magad, úgy érzed, hogy nem szeretnek, akkor ez annak a jele, hogy rossz személyhez ragaszkodsz, függetlenül attól, hogy mennyire szereted őt.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL