SZEX, SZERELEM

8 jel, hogy nem a lelki társaddal vagy együtt

A kapcsolat rózsaszín köddel borított időszakában hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a jelenlegi partnerünk az örök lelki társunk. De mi van, ha nem így van? Vajon képes vagy felismerni, ki a valódi lelki társad? Honnan tudhatod, hogy a mostani partnered egész életedben melletted mard-e?

A lelki társak olyan személyek, akik egymást választották, az „igen” kimondása olyan gyors volt, hogy lehetetlen feladni vagy továbblépni.

A lelki társ az a személy, aki mellett úgy érezhetjük, hogy teljes mértékben megértenek minket, és összetartozók vagyunk. Mellette önmagunk lehetünk, nem kell szégyenkeznünk vagy rejtegetnünk valamit. Néhány ember tökéletesnek tartja a lelki társat, legalábbis önmagával szemben. Annak ellenére, hogy úgy érzed, a mostani partnered az igazi, egy lélek sem létezhet hibák nélkül. És őszintén, a megfelelő ember keresése nem is erről szól. Íme, 8 figyelmeztető jelzés, hogy nem a lelki társaddal vagy együtt:
 

1. Nem érzed azt, hogy valódi önmagad lehetsz a társaságában

Nem a lelkitársad, ha azon kapod magad, hogy rejtegeted az érzéseidet és a gondolataidat előle, vagy még rosszabb, ha megjátszod magad azért, hogy lenyűgözd vagy megtartsd őt. Az igaz lelki társad meglátja majd az összes részedet – még a tökéletlenségeket is – és ennek ellenére is elfogad. Hajlandó és képes lesz megérteni, hogy egy összetett és csodálatos ember vagy. Ahelyett, hogy bíráskodna, inkább veled együtt harcol.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL