SZEX, SZERELEM

7 ösztönös, tudat alatti viselkedés, melyek elűzik a szerelmet

Hogyan szabotálod a kapcsolatodat - anélkül, hogy tudnál róla -, és akadályozod meg, hogy megtaláld az igaz szerelmet? A válasz a cikkben rejlik!

Ha minden kapcsolatod ugyan olyan módon ért véget, és minden kapcsolatodban aggódsz, hogy újra elhagynak, akkor ez azt jelenti, hogy szándékosan szabotálod a kapcsolataidat. Ha kapcsolatban vagy, de továbbra is keresed a szerelmet, vagy szerelmes vagy, de félsz a partnered reakciójától, akkor valójában félsz elhagyni a partneredet. Ezek a dolgok megakadályozzák, hogy egészséges kapcsolatban élj a partnereddel. De az is lehet, hogy tudat alatt próbálod elkerülni a szerelmet annak érdekében, hogy megvédd önmagad és az érzéseidet, és ez megakadályoz abban, hogy egészséges párkapcsolatban élj. Íme, dolog, ami tudat alatt szabotálja a kapcsolatodat:

Megfenyegeted, hogy elhagyod, hogy elkerüld, hogy elhagyottnak érezd magad

Ha elhagyottnak érzed magad, akkor megfenyegetheted, hogy menjen el, ezzel is magadra vonva a figyelmét. Ez az utolsó kísérlet arra, hogy elmenekülj a saját érzéseid elől annak érdekében, hogy visszakapd a partneredet. Ha az elhagyástól való félelmed ennyire meggyőző, akkor megfenyegetheted, hogy elhagyjon, mielőtt tényleg elhagyott volna. Ha kilépsz a kapcsolatból, akkor nem kell többet félned attól, hogy elhagy, szóval megölöd a kapcsolatodat.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL