Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

6 módja annak, hogy ismét találkozz az ikerlelkeddel

Szerző:
Szabó Anna
Az ikerlángokról vagy más néven ikerlelkekről úgy tartják, hogy az ilyen párok között tökéletes a rezgés, a harmónia. Az ikerlángoddal való találkozás során egyesül egymással a lelketek, és egészen elképesztő személyes potenciálra leszel képes az életed során.

Azonban az ikerlángok közötti kapcsolat sokszor gyötrelmes, de egyben intenzív és magával ragadó élmény is. Ez azért van, mert beidegződtek a korábbi félelmek, sebek és az ego akadályozza a boldog beteljesülést. Emiatt minden ikerláng-kapcsolatban elérkezik a „menekülő és üldöző” szakasz. Ez az időszak igen összetett és fájdalmas mindkét fél számára, mire elérik a vágyott állapotot, az egyesülést.

Mi is az a menekülő és üldöző dinamikus szakasz?

Amikor ikerláng-viszonyról beszélünk, a menekülő és üldöző fázis a hatodik állomás. Ezt a szakaszt egy erős belső nyugtalanság előzi meg, olyanok, mint például a személyiségkülönbségek, az én különbözősége, és a régi sebek is felszakadnak. Végül, ahogy a feszültség egyre nő, kialakul egy „robbanásveszélyes” állapot, és kiutat keresel a kapcsolatból, bármi áron. Ez a folyamat távolságtartással jár, azaz „meneküléssel”, amely lehet akár fizikai, akár lelki, de mindkettő is. Gyakran menekülsz a korábban hevesen szeretett ikerlángodtól a korábbi partneredhez, vagy elutazol, igyekszel meditálni, netán érveket hozol fel azért, hogy miért nem működött a kapcsolat, esetleg épp a munkába menekülsz. Az is lehet, hogy minden ok nélkül elhagyod a párodat.

Ebben a szakaszban a „menekülő” egyfajta „fiatalabb” lélekkel rendelkezik, az „üldöző” pedig „érettebb” lelkivilágú egyén. Más szóval, amíg az egyik fél képes arra, hogy tisztítótűzként kezelje a szeretetet, addig a másik inkább a kapcsolat felbontását szorgalmazza és sok neki ez az egész, amit nem tud kezelni.

6 módszer, hogy újra találkozhass az ikerlángoddal

Ha az ikerlángok a menekülő és üldöző fázisban vannak, akkor lehet, hogy rendkívül sebezhetőnek érzik magukat, dühösek, túlterheltek és minden zavarosnak tűnik ebben az időszakban. Íme, 6 tipp, amely segíthet átvészelni ezt az időszakot:

 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Gondold át, mik azok, amik idegesítenek a partnered viselkedésében

Bármi kiválthat belőled egyfajta dühöt, egy szimpla nem megfelelő hangsúllyal mondott mondat, egy cselekvés, bármi, ami érzelmi reakciókat vált ki benned. Miután ráébredtél, hogy mi az, ami kiváltja ezt (például a partnered egyre önteltebbé válik), kérdezd meg magadtól, „Miért zavar ez engem ennyire?”, és próbálj meg lejjebb ásni attól, mint hogy „Azt hiszi, mindent tud.”, vagy „Nem figyel arra, amit mondok.” Találd meg a benned rejlő érzelmi reakciót kiváltó okot – ami bosszúságot, keserűséget vagy haragot okoz – és áss folyamatosan mélyebbre. Valószínű, hogy sok káros dolog, téves gondolat kerül a felszínre, amelyek eddig a mélyben húzódtak.
Egy példa: megsértődsz és távolságtartó leszel, amikor a partnered éppen nem ér rád. Kérdezd meg: „Miért?” Ideges vagy, mert nem tartja be a szavát. „Miért probléma ez számomra?” Azért gond, mert úgy érzed, nem szeret téged igazán. „És ez miért probléma?” Mert elhagyatott vagy, aki egyedül érzi magát. Itt azt látjuk, hogy a valódi probléma az egyedülléttől való félelem, és az, hogy úgy érzed, a partnered nem ért meg.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL