SZEX, SZERELEM

6 apró jele annak, hogy kísért a múlt - Illetve az az exed

Bármi is legyen a helyzet, teljesen természetes, ha még mindig vannak érzelmeid az exed iránt. Az egyik legjobb módja annak, hogy eldöntsd, ő is érez-e még valamit, hogy kideríted, hiányzol-e neki. De mégis hogyan? Íme, néhány tipp, amiket ha megfogadsz, fényt deríthetsz az igazságra.

Nincsen azzal semmi gond, ha keresed a jeleket, amik arra utalnak, hogy hiányzol az exednek. És nincs semmi szégyellni való abban sem, ha kíváncsi vagy arra, hogy mit csinálhat most. Senki nem fog kinevetni, hiszen ez teljesen természetes dolog. Ha valóban szerelmes voltál az illetőbe, akkor biztosan nagyon sokat jelentett neked. Még ha túl is vagy rajta, nem azt jelenti, hogy soha többé ne gondolnál rá. Sőt, valljuk be, az is lehetséges, hogy még mindig érzel iránta valamit és azon gondolkodsz, hogy újra össze kellene jönnötök. Ez is teljesen oké. De vajon ő hogy érez? Ezekből a jelekből kiderítheted:

1. Valahogy mindig belebotlasz

Nem tartod furcsának, hogy bárhová mész, ő mindig ott van? Mit jelenthet ez? Talán csak egyszerű véletlen. Feltételezhető azonban, hogy a srác úgy gazdálkodik a saját idejével, hogy mindig ott tudjon lenni mindenhol, ahol számit arra, hogy egyszer csak te is betoppansz.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL