Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

5 tipp az intenzívebb orgazmusért – minden nőnek ki kell próbálnia!

A legtöbb nő nem hiszi el, hogy szex közben lehet orgazmusa vagy hogy egyáltalán lehet neki. De ennek nem kell így lennie. Felkutattuk a legjobb tippeket, amelyek segítségével erősebb és gyakoribb orgazmusokat érhetsz el!

Ha úgy érzed, cserbenhagyott a tested és nincs orgazmusod vagy alig érzel belőle valamit, ne ess kétségbe. Ezek a tippek és trükkök nemcsak abban segítenek, hogy maximális elégedettséget érj el szex vagy akár önkielégítés közben, hanem javíthatják kapcsolatodat, a testi és lelki egészségedet is.

5. Tegyél többet az ölelkezéssel és csókolgatással

Az egyéjszakás és részeg kalandok uralta világban a szex szerelmi vonatkozásait gyakran figyelmen kívül hagyják. Biológiai oka van annak, hogy szex előtt, közben és után öleljük és csókoljuk partnereinket. Ezek a ragaszkodási és kötődési aktusok felszabadítják az oxitocin nevű hormont, amelyet "szeretet" hormonnak is neveznek.

Ez a hormon tudományosan bizonyítottan növeli az orgazmus intenzitását. Ezért ügyelj arra, hogy minél többet felhalmozz belőle mind az orális, mind a behatoló szex előtt. A természetes felhalmozódás elősegíti, hogy sokkal erősebb és intenzívebb orgazmust érj el.

Fontos figyelembe venni, hogy nők nem jutnak el olyan könnyedén a csúcsra, mint a férfiak, ezért is elengedhetetlen az előjáték.

forrás
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL