Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

5 tipp az intenzívebb orgazmusért – minden nőnek ki kell próbálnia!

A legtöbb nő nem hiszi el, hogy szex közben lehet orgazmusa vagy hogy egyáltalán lehet neki. De ennek nem kell így lennie. Felkutattuk a legjobb tippeket, amelyek segítségével erősebb és gyakoribb orgazmusokat érhetsz el!

Ha úgy érzed, cserbenhagyott a tested és nincs orgazmusod vagy alig érzel belőle valamit, ne ess kétségbe. Ezek a tippek és trükkök nemcsak abban segítenek, hogy maximális elégedettséget érj el szex vagy akár önkielégítés közben, hanem javíthatják kapcsolatodat, a testi és lelki egészségedet is.

1. Tarts egy kis szünetet az orgazmusból

Ez ellentmondásosnak tűnhet, de a maszturbációban és a szexben való szünet "frissítő" hatással lehet az orgazmusra. Mind a férfiak, mind a nők gyakrabban és intenzívebben számolnak be orgazmusról, miután huzamosabb ideig nélkülözték.

Ezért próbálj meg legalább három napig tartózkodni, és figyeld meg, milyen hatással van a következő orgazmusodra. Néha mindössze pár lépést kell hátralépni ahhoz, hogy több lépést tehessünk előre az az élvezeti skálán.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL