SZEX, SZERELEM

5 szerelemhozó amulett, mely igaz szerelmet vonz az életedbe

Az amulettek olyan tárgyak, amelyeket mágikus erővel ruháznak fel, és szimbolikus erejük van. Számos fajtájuk létezik. Sokszor örökölünk is családi ékszereket, melyeknek hatalma őseink identitásában rejlik. Most 5 amulettet ismerhetsz meg, mely segíthet bevonzani a szerelemet életedbe.

Természetesen a legfontosabb, hogy a megérzéseidre hallgass, de egy kis segítség nem árthat. Ne feledd, hogy egyetlen amulett sem alkalmas arra, hogy valakit manipulálj vele, vagy általa befolyásolj bizonyos helyzeteket. Fontos, hogy az amulettet nem mutasd meg sok embernek, különben erejét elveszti.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Kövek

Most 3 követ ismerhetsz meg, melyek vonzzák a szeretetet. Ezek pedig nem mások, mint a zöld jáde, a rózsakvarc, és az ametiszt.

A jádét a kínai kultúra széles körben használja, mert úgy vélik, meg van az a tulajdonsága, mellyel kiterjeszti életüket. Segít megtisztítani az elmét, a szellemet és a lelket. Fontos azoknak a pároknak, akik stabil kapcsolatot keresnek; ajándékozzák meg egymást egy-egy jáde kővel.

Másfelől ez a kő szolgálja a szív csakráját, és ez nagyon fontos, ha meg akarod találni az igaz szerelmet. Ne feledd, ha kiegyensúlyozatlanok az energiáid, akkor nem vonzhatsz be kiegyensúlyozott kapcsolatot. Feküdj le, helyezd a szívedre a követ, és vizualizáld magadban azt az érzést, hogy a zöld energia aktiválja a csakrát. Legalább 10 napig, mindennap ismételd meg ezt a gyakorlatot.

A rózsakvarc olyan kő, mely összehangolja és kiegyensúlyozza a szeretet lényegét. A leghatékonyabb, ha a valódi érzéseinket akarjuk kifejezni, ráadásul a kő bátorságot ad. Ha tehát szeretnéd közölni az érzelmeidet egy különleges személlyel, akkor mindenképpen tarts magadnál rózsakvarcot. Segít a kapcsolatok stabilitásában és a hűség fenntartásában is.

Az ametiszt a szerelem köve. Emellett jó, ha tudod, hogy távol tartja a rémálmokat is. Érdemes ezért a párna alá tenni, és kellemes álmaid lesznek. Ha szingli vagy, akkor ez a legjobb választás a számodra, ugyanis segít megtalálni a megfelelő partnert számodra. Legyen egy kő mindig nálad, egyet pedig hagyj az otthonodba, hogy harmonizálja a környezetet.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL