Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

5 kristály, hogy a szerelmi életed kiegyensúlyozottabb lehessen

Szerző:
Szabó Anna
A gyógyító hatású kristályok skálája egészen széles. Védőpajzsot szeretnél magad köré, netán pihentetőbb alvásra vágysz, esetleg meg akarod szüntetni a káros energiákat? Mindenre van megoldás. Nem meglepő hát, hogy a szerelemhez és a szeretethez is számos drágakő köthető.

Természetesen egyetlen drágakő viselése sem old meg egyetlen komoly párkapcsolati problémát sem, de a bennük lévő energia segítségével felerősítik a képességeidet. Például, a rózsakvarc viselése még nem jelenti azt, hogy automatikusan beléd szeret mindenki, ellenben arra ösztönöz, hogy legyél nyitottabb és empatikusabb másokkal szemben.

Ha tehát a szerelmi életed azonnali javulását várod mindettől, akkor tudnod kell, hogy mindez nem megy egyik napról a másikra. Ismerd meg az egyes kristályok szerelmi életedre gyakorolt jótékony hatását!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

A szerelem és szenvedély fellobbantása – rubin

Szeretnéd, hogy ismét lángra lobbanjon a szenvedély? Akkor helyezz az éjjeliszekrény tetejére rubint. Noha sokak által ismert drágakő, de azt kevesen tudják, hogy a szerelemmel is kapcsolatba hozható, illetve fokozza az érzékiséget. Képes új életre kelteni a szerelmet és fokozza a szenvedélyt a szerelmi kapcsolatokban. Ha fel akarod dobni a szexuális életed, vagy szeretnéd, hogy az első randevú meghatározó legyen, akkor helyezz el az otthonodban egy rubint.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL