SZEX, SZERELEM

5 elengedhetetlen dolog, amivel harmonikusabbá teheted a kapcsolatodat!

Életünk egyik legmeghatározóbb területe a párkapcsolat, de a teljességhez más jellegű kapcsolatokra is szükség van. Óhatatlan, hogy néha zavarossá válnak a másikhoz való viszonyulásaink, de ennek nem kell így maradnia. Minden kapcsolatodba visszacsempészheted a harmóniát, ha követed ezt az 5 fontos pontot.

Mondd el, írd le!

Ehhez a gyakorlathoz lazulj el, és képzeld magad elé, hogy  elmegy hozzád vendégségbe az illető. Ültesd le, gondolatban, kínáld meg néhány finomsággal, és meséld el neki nyugodtan lényegre törően, mi volt a problémád. Majd azt is mondd el, mit szeretnél, mit várnál tőle, és, hogy neki mért jó, ha megteszi. Gondolatban öleljétek meg egymást, búcsúzzatok el békével, szeretettel.

Ha úgy gondolod, könnyebb leírni a gondolataidat, mint kimondani, akkor szintén szeretettel írj egy levelet, ugyanolyan szempontok alapján, mint amikor gondolatban vendégségben volt nálad. Nem szükséges feladnod a levelet, csak képzeld el, hogy a benne lévő információt megkapta. Lásd, hogy elolvassa, megért téged. Lásd, hogy a kapcsolat köztetek újra harmonikus.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL