SZEX, SZERELEM

5 árulkodó jel, hogy önző módon viselkedik veled a párod - Ideje felülvizsgálni a kapcsolatot!

Felismerni, hogy a másik feled önző egy kapcsolatban, nem mindig könnyű, különösen, ha az illető túlságosan közel áll hozzád. A legtöbb ember ugyanis jó szívvel fordul a partnere felé, és nem igazán törődik a saját fájdalmával. Most mutatunk 5 olyan jelet, ami arra utal, hogy a párod kihasznál vagy önző veled. Ez esetben ideje felülvizsgálnod a közöttetek lévő kapcsolatot.

 

Senki sem érdemli meg, hogy kihasználják, még akkor sem, ha karmáról van szó,. Sajnos, ha odaadóan szeretsz valakit, akkor nagyon sebezhetővé válsz, és mindez megnehezíti azt, hogy felismerd, a partnered esetlegesen önző veled szemben. Íme, az 5 árulkodó jel:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Nem nevez a barátnőjének, a társának mások előtt

Kényelmetlen számára kimondani azt, hogy te vagy a „barátnője” vagy a „párja” vagy bármilyen olyan megnevezést használni, amiből lehet következtetni arra, hogy kapcsolatban vagytok.

Ez inkább egy laza kapcsolat számára. Amikor megpróbálsz ezzel kapcsolatban beszélgetést kezdeményezni, akkor gyorsan feszült lesz vagy témát vált. Ennek az az oka, hogy nem áll készen még erre a kapcsolatra, vagy akár egyáltalán nem is akar veled komoly kapcsolatot. Ideje mindent átbeszélni vele, ha pedig nem megy, akkor más lehetőségeket keresni.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL