SZEX, SZERELEM

5 árulkodó jel, hogy önző módon viselkedik veled a párod - Ideje felülvizsgálni a kapcsolatot!

Felismerni, hogy a másik feled önző egy kapcsolatban, nem mindig könnyű, különösen, ha az illető túlságosan közel áll hozzád. A legtöbb ember ugyanis jó szívvel fordul a partnere felé, és nem igazán törődik a saját fájdalmával. Most mutatunk 5 olyan jelet, ami arra utal, hogy a párod kihasznál vagy önző veled. Ez esetben ideje felülvizsgálnod a közöttetek lévő kapcsolatot.

 

Senki sem érdemli meg, hogy kihasználják, még akkor sem, ha karmáról van szó,. Sajnos, ha odaadóan szeretsz valakit, akkor nagyon sebezhetővé válsz, és mindez megnehezíti azt, hogy felismerd, a partnered esetlegesen önző veled szemben. Íme, az 5 árulkodó jel:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2.  A legtöbb kommunikáció köztetek negatív vagy semleges

Sok kapcsolatszakértő (terapeuták, tanácsadók) állítja azt, hogy a nem megfelelő kommunikáció a kapcsolatban súlyos problémának számít, ez ugyanis egymás egyfajta semmibe vétele.

A semmibe vételnek két típusa van:

  1. amikor a partnered nem tekint teljes jogú partnernek, és emiatt értéktelennek érzed magad, bűnösnek, megvetettnek
  2. nem érzed magad értékesnek a társadalomban, szégyenérzet alakul ki.

Egy kapcsolatban a semmibe vétel érzése a folyamatos negatív megítélés, kritika vagy a szarkazmus miatt alakulhat ki. Vizsgáld meg a kapcsolatodat és kérdezd meg magadtól, hogy érzed magad, amikor a partnereddel kommunikáltok.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL