SZEX, SZERELEM

3 szex titok, amit minden boldog pár ismer - Vajon te is tisztában vagy vele?

Úgy érzed, hogy mostanában elégedetlen vagy a szex minőségével, és nem érzed magad kielégítve? Akkor jó helyen jársz, mert most bemutatjuk a boldog párok titkait a jó szexszel kapcsolatban, ez ugyanis olyan dolog, amit bármikor meg lehet javítani!

Senki sem érdemel rossz szexet. A kellemetlen helyzetek, a rossz kommunikáció és a kínos pillanatok mind-mind tapasztalatokkal látnak el, hogy megtanuld, mit szeretsz az ágyban és mit nem. A pocsék szex mind számodra, mind a partnered számára rettenetes élmény, és tönkre teheti az egész kapcsolatot. Ahogy az is, ha az egyik fél számára a házas élet már olyan „kötelező” szokás, mint például a házi munka.

A szexnek kielégítőnek és élvezetesnek kell lennie, hogy kívül-belül jól érezd magad. A komoly kapcsolatnak alapvető része a jó nemi élet, különben elég keservesen érzed majd magad, és ez lazíthatja a kötődést köztetek. A rossz szex kétségeket kelt majd benned, hogy mikor és mit ronthattál el. Felteszed majd magadnak a kérdést: „Az én hibám?”, „Mit csinálok másként, mit csinálok rosszul?”. Ez az egész kapcsolatra mérgező hatással van, magányosnak érezheted magad, ugyanis ez távolságot teremt közötted és a partnered között. A kiegyensúlyozott szexuális élet ezzel ellentétben szorosabbá teszi a kötődést, erősíti a kapcsolatot és közelebb hoz titeket egymáshoz.
 

3. Mindig próbáljatok ki új dolgokat

Ha nem vagytok nyitottak a kísérletezésre, a szexuális életetek ki fog száradni és unalmassá válik. Ne várd, hogy friss és izgalmas maradjon az aktus, ha te nem teszel erőfeszítéseket ezért. Légy nyitott a kísérletezésre az ágyban, próbálj ki új dolgokat, amilyen gyakran csak lehet. Ha erre odafigyeltek, a nemi életetek sosem válik unalmassá és mindig virágozni fog. Felejtsd el azt az elképzelést, hogy a szex mindig izgalmas marad majd, mert nem fog, ha nem teszel érte.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL