Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

3 szex titok, amit minden boldog pár ismer - Vajon te is tisztában vagy vele?

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed, hogy mostanában elégedetlen vagy a szex minőségével, és nem érzed magad kielégítve? Akkor jó helyen jársz, mert most bemutatjuk a boldog párok titkait a jó szexszel kapcsolatban, ez ugyanis olyan dolog, amit bármikor meg lehet javítani!

Senki sem érdemel rossz szexet. A kellemetlen helyzetek, a rossz kommunikáció és a kínos pillanatok mind-mind tapasztalatokkal látnak el, hogy megtanuld, mit szeretsz az ágyban és mit nem. A pocsék szex mind számodra, mind a partnered számára rettenetes élmény, és tönkre teheti az egész kapcsolatot. Ahogy az is, ha az egyik fél számára a házas élet már olyan „kötelező” szokás, mint például a házi munka.

A szexnek kielégítőnek és élvezetesnek kell lennie, hogy kívül-belül jól érezd magad. A komoly kapcsolatnak alapvető része a jó nemi élet, különben elég keservesen érzed majd magad, és ez lazíthatja a kötődést köztetek. A rossz szex kétségeket kelt majd benned, hogy mikor és mit ronthattál el. Felteszed majd magadnak a kérdést: „Az én hibám?”, „Mit csinálok másként, mit csinálok rosszul?”. Ez az egész kapcsolatra mérgező hatással van, magányosnak érezheted magad, ugyanis ez távolságot teremt közötted és a partnered között. A kiegyensúlyozott szexuális élet ezzel ellentétben szorosabbá teszi a kötődést, erősíti a kapcsolatot és közelebb hoz titeket egymáshoz.
 

1. A szexnek nem szabad megöregednie a kapcsolattal

Valójában nem az a fontos, hogy milyen gyakran történik, hiszen semmi értelme sokat szexelni, ha ettől csak még kevésbé érzed majd kielégítve magad. Többet ér, ha csak havonta pár alkalommal csináljátok, de akkor felejthetetlen élmény lesz. Csak az számít, hogy ilyenkor a világ tetején érezzétek magatokat. Nem baj, ha a gyakorisága csökken, de a minőség romlása elfogadhatatlan. Akkor is, ha már évek óta együtt vagytok, az ágyban mindig újabb őrült dolgokat kell átélnetek, a szexnek olyan dolognak kell lennie, amit előre vártok, nem pedig elrohantok előle.
 

szerelem szex párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL