SZEX, SZERELEM

20 egyszerű módja annak, hogy szavak nélkül is azt mondhasd:"Szeretlek"

Szerző:
Szabó Anna
Ugye mennyire jó érzés, mikor azt mondják neked „Szeretlek”? Ha neked ilyen jól esik, gondolhatod, hogy a párodnak is mennyire. Eleget mondod neki, hogy szereted? Vagy nem akarsz az agyára menni azzal, hogy túl sokszor mondod, de már úgy érzed, nem tudod, miként éreztethetnéd vele? Ebben lesz a segítségedre ez a 20 egyszerű tipp!

 

A Huffington Post arra kérte az olvasóit, hogy osszák meg velük, hogyan fejezik és mutatják ki rendszeresen a partnerüknek a szerelmüket anélkül, hogy kimondanák a szeretlek szót. Összeválogatták a 20 legtutibb módszert és elhiheted, van néhány igazán meglepő mód is köztük!

1. "A vőlegényem a hajszálaimat a nyakkendőjének a zsebében tartja. Valahányszor lát egyet, aki mindig ragaszkodik ahhoz, hogy oda tegye. Így soha nem feledkezünk meg egymásról." - Leah W.

2. "Segít a szüleimmel kapcsolatos dolgokban." - Rima B.

3. "Minden reggel, mielőtt elmegy dolgozni, megtölti majd elindítja a mosogatógépet, elteszi a játékokat, így amikor felébredünk, egy szép tiszta házban kezdjük a napot." - Sarah B.

4. "Megmelegíti az ágyban az én oldalamat, mielőtt befeküdnék." - Cathrine L.

5. "Egy hosszú nap után pihenünk a nappalinkban miközben kicsit tévézünk. Mikor leül a kanapéra, és lefekszem mellé. Erre ő megkeresi a lábamat, és masszírozni kezd. Majd a másikat. Nem kérdeztem meg, miért csinálja. Szerintem ez a szerelem. " - Deby H.

6. "Gyakran vannak rémálmaim és olyankor felkelt. Mikor megpillantom őt olyankor, tudom, hogy biztonságban vagyok." - Taye S.

7. "Minden este ő készíti a vacsorát. Már 12 éve." - Katy A.

8. "Hagyott aludni és reggelire mindig ágyba hozza a baconos szendvicset szendvics ágyban, amikor ki voltam ütve reggel 6-ig a baba miatt. - Ze N.

9. "A férjem hirtelen meghalt, amikor 48 éves volt. Ami a legjobban hiányzik, amikor még együtt voltunk, hogy mindig melegen tartotta nekem a kávét, hogy ne hűljön le gyorsan, mert tudta, hogy mennyire szeretem a forró kávét ". - Jacque C.

10. "Megcsókol mikor elköszön, de látom, hogy közben méregeti a gumikat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van-e benne elég levegő." - Clarees E.

11. "Szeretem Snickerst és sózott karamellt. Amikor megy a piacra, mindig úgy jön vissza, hogy hoz egy Snickerst vagy sós karamellt. Nem számít, hogy milyen nap vagy alkalom van, amikor tudom, hogy lát egy Snickerst rám gondol, és ezen mindig mosolyognom kell. " - Laura C.

12. "Mindig hagyja, hogy megnézzem a kedvenc műsoromat." - Crystal L.

13. "Minden reggel a kezembe nyomja az allergia gyógyszeremet. Mostanában lettem allergiás, és sokszor elfelejtem rutinszerűen bevenni a gyógyszeremet. De ő minden alkalommal hozzá utanám reggeli után, még sminkelés közben is. Butaság talán, de minden egyes alkalommal melegséggel tölti el a szívemet. " - Renee C.

14. "Mindig van nála sebtapasz, ha kimegyünk a városba, mert tudja, hogy a cipőm állandóan feltöri a sarkamat!" - Ashleigh M.

15. "A vőlegényem elég korán felkel, 15-20 perccel korábban, hogy összekészüljön a munkába. De még így is előbb végez, és mindig visszafekszik az ágyba, és átölel engem, mielőtt elindul. Ezt teszi minden reggel, még akkor is, ha én fel sem ébredek rá. " - Heather M.

16. "Ha én ideges vagyok, de nem akarok beszélni róla, a vőlegényem mindig hoz valami finomat, odabújik hozzám a kanapén, és nézi velem a hülye műsoraimat vagy a dokumentumfilmeket velem, amíg végül készen állok elmondani azt, ami zavar." Rebekkah A.

17. "Mindig busszal megy, hogy én autóval mehessek dolgozni." - Audrey B.

18. "Amikor nem találkozunk, mindig hajnali 4-kor üzenetet ír nekem. Mindig valami édeset, amitől egyből felderül a napom. - Terri H.

19. "Munka után mindig szalad elintézni mindent, amit kell, hogy amikor én hazaérek, már ne kelljen aggódnom semmi miatt. " - Ali E.

20. "A férjem Nick rendszeresen kiszedi a hajamat lefolyóból fürdés után, mert tudja, hogy én nem elfelejtem. ". - Mahina H.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL