SZEX, SZERELEM

13 dolog, amit csak az érthet meg, aki (volt már) szerető

Voltál már szerető? Vagy talán most ezt a státuszt töltöd be egy kapcsolatban? Akkor tudod, mit jelenthet rettegni a lebukástól, mit jelent a tiltott gyümölcs íze és ismerős lesz neked ez a 13 dolog is!

 

Egy szerető viszony állhat eltitkolt szerelemből vagy sima szexpartnerségből is. Ennek fényében egy-két pont eltérő lehet, de a nagyja, az minden szerető szemében ismernek fog tetszeni.

1. Gyakran félsz a lebukástól. Hogy rajtakap a titkos kedvesed felesége vagy barátnője. Rettegsz, de ugyanakkor add valami bizarr élvezetet is, hogy de jó is lenne ha megtörténne... vagy csak szimplán izgalmat kölcsönöz az együttlétbe, hogy óvatosnak kell lenni.

2. Olykor baromira unod, hogy csak akkor vagytok együtt, mikor ő mondja, hogy lehet. Neked kell hozzá alkalmazkodnod és ugrálnod, akár éjfélkor meg hajnali háromkor. És utálod magadat, hogy minden el is dobsz érte.

3. Soha még ilyen szerelmes voltál. Mellette újra fiatalnak, frissnek érzed magad tele energiával. Mint aki kicseréltek. Mint Dzsini, mikor kiszabadult a lámpásából.

4. Mellette önmagad lehetsz. Nem kell megjátszatod magad, elhitetni, hogy minden rendben van, amikor semmi sincs. Maximálisan őszinte lehetsz vele és ő úgy fogad el, ahogy vagy. Így kellesz neki.

5. Olyat érzel vele az ágyban, amit más mellett nem. Nem csak arról van szó, hogy kielégít, hanem szeretve érzed magad, akivel törődnek. Fontosan a te vágyaid is. Gyakran élsz át mesés gyönyöröket és érte akár olyan dolgokat is kipróbálsz, amiktől eddig ódzkodtál.

6. Kettős életet élsz, és ettől lesz olyan érdekes, izgalmas az életed. Végre történik veled valami.

7. Ugyanakkor az is lehet, hogy pont ez keserít el, mert te egészen csak a magadénak akarod a másikat, mert titokban utálsz osztozkodni... elképzeled, ahogy felvállaljátok a kapcsolatot és egy boldog pár lesztek. Talán már kérted is tőle. Talán esélyed is van arra, hogy így lesz, vagy el kell fogadnod, ami van, mert nem adhat többet. Neked bárhogy jó, mert szabályosan a rabja vagy.

8. De ha képtelen vagy arra, hogy elengedd, mert szereted – vagy mert olyan jó az ágyban - és kell neked.

9. Rettenetesen féltékeny tudsz lenni a másikra, mert az „övé".

10. A barátaid mind azt mondják hülyeség, hagyj fel vele, mert csak sérülni fogsz. „Úgy sem hagyja el érted". És úgy sejted, hogy igazuk van, de nem engedheted el.

11. És ha egyszer már átéltél egy ilyen kapcsolatot és véget ért, akkor talán tényleg meg is jártad a poklok poklát, hogy szakítottatok, mikor ő volt az, aki fényt csempészett az életedbe.

12. Volt már, aki a k betűs szóval illetet. Csak mert valakinek a szeretője vagy. Az eszébe se jut, hogy ez egy szerelemmel teli kapcsolat. Imádod, hogy senki sem tudja a hátteret, hogy miért mentél bele, vagy éppen mivel űztek bele, csak egyből mindenki lekázik. Bár, ha jobban belegondolsz, talán te is ezt tennéd a helyében. Ám ha minden olyan könnyű lenne és simán felvállalhatnátok a kapcsolatot, akkor azt tennétek és nem lennétek szeretők.

13. Egyesek lelketlennek tartanak. Nagyon is van lelked, ezért is van néha lelki ismeretfurdalásod, mit teszel.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL