SZEX, SZERELEM

12 jele annak, hogy mérgező kapcsolatban élsz - Tudd meg, mennyire harmonikus a kapcsolatod!

Egy egészséges és harmonikus kapcsolatnál nincs szebb a világon. Felemel, motivál és kiteljesedsz, hiszen a párod mindenben támogat. Úgy érzed, bármire képes vagy. Semmi és senki nem állhat az utadba, ha boldog párkapcsolatban élsz. Főként a kapcsolat eleje, ami igazán varázslatos! De vajon honnan tudhatod, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatban élsz-e?

Gyakran az ember elnyomja magában az érzéseit, és nem is biztos, hogy elsőre feltűnik, hogy egészségtelen kapcsolatban vagy benne. Talán azt gondolod most, hogy ez viszonylag ritka, ám a mérgező kapcsolatok sokkal gyakoribbak, mint hinnéd. Ha arra gyanakszol, hogy egészségtelen kapcsolatban vagy, érdemes átgondolni, hogy az alábbi listából melyek igazak a párkapcsolatodra.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Rengeteg küzdelmet vívtok

Nem, ez nem arról szól, hogy azon vitáztok viccesen, hogy éppen ki mosogasson el, miután megvacsoráztatok. Itt most a komoly vitákról, a veszekedésekről, a kiabálásokról van szó. Ha minden apróságon összevesztek és mindez nagyon komolyan elfajul, akkor el kell gondolkodnod, miért vagytok együtt.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL