SZEX, SZERELEM

12 jele annak, hogy mérgező kapcsolatban élsz - Tudd meg, mennyire harmonikus a kapcsolatod!

Egy egészséges és harmonikus kapcsolatnál nincs szebb a világon. Felemel, motivál és kiteljesedsz, hiszen a párod mindenben támogat. Úgy érzed, bármire képes vagy. Semmi és senki nem állhat az utadba, ha boldog párkapcsolatban élsz. Főként a kapcsolat eleje, ami igazán varázslatos! De vajon honnan tudhatod, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatban élsz-e?

Gyakran az ember elnyomja magában az érzéseit, és nem is biztos, hogy elsőre feltűnik, hogy egészségtelen kapcsolatban vagy benne. Talán azt gondolod most, hogy ez viszonylag ritka, ám a mérgező kapcsolatok sokkal gyakoribbak, mint hinnéd. Ha arra gyanakszol, hogy egészségtelen kapcsolatban vagy, érdemes átgondolni, hogy az alábbi listából melyek igazak a párkapcsolatodra.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Rengeteg küzdelmet vívtok

Nem, ez nem arról szól, hogy azon vitáztok viccesen, hogy éppen ki mosogasson el, miután megvacsoráztatok. Itt most a komoly vitákról, a veszekedésekről, a kiabálásokról van szó. Ha minden apróságon összevesztek és mindez nagyon komolyan elfajul, akkor el kell gondolkodnod, miért vagytok együtt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL