Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

11 szexi módja annak, hogy jégkockát használjatok az ágyban – baromira felturbózza az együttléteket

Szeretnéd felmelegíteni a kapcsolatot meg az együttléteket a hálószobában? Először is, hűtsd le magatokat! A hőmérsékleti játéknak nevezett technika alkalmazásával a meleg-hideg érzések segítségével a bőr alatti neuroreceptorok stimulálásával fokozhatod a szexuális izgalmat. Ehhez pedig nem lesz másra szükséged, mint néhány jégkockára!

 „A jég szexuális használata az erotikus hőmérsékleti játék egyik formája” - mondja Lanae St. John, szexológus. Hozzáteszi, hogy a hőmérsékleti játék a hideg és meleg játék előre megbeszélt és egyetértés szerinti használata új élményeket kínálhat és fokozott szexuális örömöt. Ez egy módja annak, hogy másképp stimuláld az agyat és a testet, amely így éberségre ösztönzi az idegeket, ezáltal növeli a szexuális izgalmat.

11 féleképpen is használhatod a jégkockát az ágyban:
 

2.

A jégkockával menj végig a párod testének egy részén, majd kövesd utána a nyelveddel. A hőmérsékletváltozás fokozza az örömét, és közben azt figyeli, hol jár ajkad, ami tovább növeli az izgalmát.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL