Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

11 szexi módja annak, hogy jégkockát használjatok az ágyban – baromira felturbózza az együttléteket

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd felmelegíteni a kapcsolatot meg az együttléteket a hálószobában? Először is, hűtsd le magatokat! A hőmérsékleti játéknak nevezett technika alkalmazásával a meleg-hideg érzések segítségével a bőr alatti neuroreceptorok stimulálásával fokozhatod a szexuális izgalmat. Ehhez pedig nem lesz másra szükséged, mint néhány jégkockára!

 „A jég szexuális használata az erotikus hőmérsékleti játék egyik formája” - mondja Lanae St. John, szexológus. Hozzáteszi, hogy a hőmérsékleti játék a hideg és meleg játék előre megbeszélt és egyetértés szerinti használata új élményeket kínálhat és fokozott szexuális örömöt. Ez egy módja annak, hogy másképp stimuláld az agyat és a testet, amely így éberségre ösztönzi az idegeket, ezáltal növeli a szexuális izgalmat.

11 féleképpen is használhatod a jégkockát az ágyban:
 

1.

Kezdd az enyhén megolvadt jégkockával a szádban. Csókold meg a párodat és adogassátok oda –vissza egymásnak. Ahogy egyre kisebb lesz, rejtsd el különböző helyeken, így meg kell próbálnia a párodnak a nyelvével megtalálni.
 

szex szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL