SZEX, SZERELEM

10 rejtett jele annak, hogy a partnered érzelmileg megcsal

Amikor először gondolunk a megcsalásra, ritkán jut eszünkbe az érzelmi megcsalás. Annak ellenére, hogy egy ilyen viszonyhoz személyesen sem kell találkozni, nemhogy szexelni, mégis nagy hatással lehet rád és partneredre. Ha ezt a 10 megmagyarázhatatlannak tűnő változást tapasztalod, könnyen megeshet, hogy a partnered érzelmileg hűtlen.

Sokféle oka lehet az érzelmi megcsalás bekövetkezésének. Ezt semmiképpen sem szabad összekeverni a fizikaival! Minél több jel igaznak bizonyul a 10-ből, annál biztosabb, hogy a kedves beleszeretett valaki másba.

1. A „különleges” barát az első

Feszültség van köztetek, amely úgy tűnik, mintha nem sosem akarna véget érni. A harcok általában egy harmadik személy miatt alakulnak ki, akire talán féltékeny is vagy. Ugyanis ez a személy áll partnered életének középpontjában és fontosabbnak tűnik a számára, mint te.

Még akkor is, ha minden erejével megpróbálja megmagyarázni, ez a harmadik kerék okozza a felhajtást köztetek, aki valamiképpen állandóan szóba kerül és néha már-már úgy tűnik, egészen megbabonázta a partneredet.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL