SZEX, SZERELEM

10 jel, hogy benne ragadtál egy nem megfelelő karmikus kapcsolatban

Szerző:
Szabó Anna
Rosszul érzed magad? Ha a kapcsolatod nagyon intenzíven kezdődött és nagy fájdalommal ért véget, akkor lehet, hogy karmikus kapcsolatot éltél meg. A karma arra utal, hogy egy személy cselekményei milyen hatással van az élete hátralevő részére. A hagyományos buddhizmusban és hinduizmusban a karma közvetlen hatást gyakorol a következő inkarnációra.

Valószínűleg ismered a mondást, miszerint a karma miatt mindig mindent visszakapsz. Ez azt jelenti, hogy ha valaki ellen valami rosszat követtél el, akkor ez bizony vissza fog ütni rád is.

Mi a helyzet a karmikus kapcsolatokkal?

A tettek mögött rejlő pszichológiai impulzusra utal. Elképzelhető, hogy ha a karmikus kapcsolatban valamiféle lelkiismeret-furdalás merül fel, akkor próbálod kijavítani a múltban elkövetett hibákat. Az ilyen jellegű kapcsolatok tele vannak intenzitással és sokszor fájdalmasan végződnek. Sokszor úgy tűnhet, hogy mindez maga a pokol.

A karmikus kapcsolat jellemzői

A karmikus kapcsolat mögött az az elképzelés húzódik meg, hogy valamiért meg kell bűnhődnöd, amit tettél a múltban. Valamiféle leckét meg kell tanulnod, például hogy ha valaki megcsal, az egy korábbi hibád eredménye, azaz egyfajta bűnhődés, tulajdonképpen szerencsés vagy! Akár hiszed, akár nem, ez egy figyelemfelkeltő dolog, hogy megvizsgáld azt, milyen emberekkel vagy kapcsolatban, és esetlegesen milyen az a kapcsolat, amely a számodra nem megfelelő.

 

 

szerelem karma párkapcsolat karmikus kapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL