SZÉPSÉG

Tagadj le 10 évet! - Tudd meg, hogyan lehet fiatalosabb a bőröd!

Bőrünk az öregedés során megváltozik, kialakulnak finom vonalak és elveszti a rugalmasságát, de vannak olyan módok, amelyekkel csökkenthetjük az öregedés jeleit - és nem kell vagyonokat költeni divatos ránctalanító krémekre.

Az öregedéssel bőrünk kevesebb kollagént és elasztint termel, amik bőrünk árnyalatát és rugalmasságát nyújtják, az elhalt sejtek lassabban pótolódnak és az erek gyengülnek. A nők esetében a menopauza során bekövetkező hormonális változások súlyosbítják ezt a folyamatot, amelynek eredményeként a finom vonalak, a ráncok és a megereszkedések megerősödnek, és idősebb kinézetet kölcsönöznek. De vajon tehetünk-e valamit a fiatalabbnak látszó bőrért?

Otthoni gyógymódok a fiatalabb megjelenésű bőrért

A legjobb, amit megtehetsz a bőrödért, ha gyengéd tisztítást végzel, majd egy könnyű hidratálót használsz. A hámlasztás jó, de óvatosan kell végezni. Minél idősebb lesz, annál kevésbé rugalmas a bőr, tehát tartózkodj a gyümölcssavakat tartalmazó termékektől - ezek túl durvák az öregedő bőrnek.

Ezenkívül nem kell drága termékeket vásárolnod a bőröd gondozása érdekében. A saját kezed a legjobb eszközöd. Ugyanis a masszázs és az akupresszúra nagyon hatásos tesz az arcbőr élénkítése érdekében. A kor előrehaladtával továbbá lassabban válnak le az elhalt bőrsejtek. A bőrsejtek felhalmozódása által pedig bőrünk vastagabbnak tűnik, és öregebbnek nézhetünk ki.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL