SZÉPSÉG

Szőrszálak a melleken - Így tudod eltávolítani tartósan, természetes módszerekkel

Elfogadtuk, hogy a testszőrzet egy teljesen normális dolog, de ha a mellen lévő szőrszálakról van szó, akkor más a helyzet. Bár ez a jelenség nem tipikus, nem azt jelenti, hogy kevesen küzdenek vele. Ha te is küzdesz ezzel, ne aggódj, hiszen egy kezelhető dologról van szó.

Ha az erről való beszélgetésre kerül a sor, akkor a nők rendkívül zavarba jönnek, ami érthető, de ennek nem kellene így lennie. Sokan aggódnak miatta, de inkább nem beszélnek róla. Ha te is küzdesz ezzel, ne aggódj, hiszen egy kezelhető dologról van szó. Az első megoldás, ami szóba jöhet, a szemöldök csipesszel való eltávolítás. De ha neked ez a módszer túl durva, akkor mutatunk néhány fájdalommentes, mégis hatásos alternatívát, melyek otthon is elvégezhetők.

Előtte azonban értsük meg, hogy miért is bújnak elő szőrszálak a mell területén.

Okok a mellszőrzetre

Vádold a hormonjaidat. Vannak olyan időszakok egy nő életében, például a terhesség és a menopauza, amikor a hormonháztartás felborul, és ilyenkor felbukkanhat szőrzet ezen a kínos helyen. Probléma lehet az is, hogy tesztoszteront termel a szervezeted, és emiatt túlzott testszőrzeted termelődik. Ennek a jele lehet a túlzottan zsíros bőr, a menstruáció hiánya vagy a hajhullás is. De lehet, hogy a PCOS nevű betegség kerül képbe, ami komoly egészségügyi problémákat okozhat, és a furcsa helyeken történő szőr növekedése a kellemetlen mellékhatások közé tartozik.
 

Hogyan távolítsd el tartósan a mellszőrt otthon? 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL