Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

Ismerd meg az indiai nők legfőbb szépséptrükkjét! - A kurkumás arcpakolás

Szerző:
Szabó Anna
Száraz? Feszül? Fakó? Sajnos a legtöbb nő számára ismerős lehet ez az érzés, hiszen az ősz beköszöntével sokan küzdünk ezzel a kínos bőrproblémával. Elengedhetetlenül fontos a megfelelő arcápolás, ezáltal sokkal több tápláló anyagra van szükség, ha szeretnéd, hogy bőröd fiatalos, üde és hidratált maradjon! Mutatjuk az egyik legszuperebb arcpakolást, mellyel otthon is szépülhetsz!

.

Arcápolás kurkumával

Ahogy említettük, fontos a bőr megfelelő ápolása és hidratálása, különösen a hűvösebb hónapokban, hogy az mindig üde, friss, és ragyogó legyen! Ennek elérése érdekében, nincs más dolgod, mint bevetni a leghatékonyabb indiai szépítőszert.

Hozzávalók

- 1 mokkáskanál kurkuma
- 1 kávéskanál liszt
- Kevés tej, hogy az egész kenhető legyen (ne túl folyós)

Ha összekeverted és elkészült a szépségpakolásod, akkor vidd fel a megtisztított arcbőrödre és hagyd megszáradni rajta. Körülbelül 20 perc elteltével langyos, bő vízzel lemoshatod és áttörölheted az arcodat. Az eredmény pedig önmagáért beszél: bőröd ragyogó, feszes, életteli lesz.

Női Portál tipp: A kurkuma erős, sárga színe miatt a pakolás eltávolítását követően, célszerű arctisztítóval is átmosni az arcodat valamint a hajtövedet, ugyanis könnyen elszínezheti.

szépség szépségápolás arcápolás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL