SZÉPSÉG

Hozd ki magadból a legjobbat és bűvölj el mindenkit ezzel a 11 kiváló sminktippel

Az ókori görögök és a kínaiak ólomból és ecetből készült port kentek az arcukra, így érve el a tökéletesen sápadt arcszínt. Ennek a fehérítő hatású pornak a nyomai számos régészeti ásatás során napvilágra kerültek. Manapság sokkal könnyebb sminkelni, és az egészségre sem károsak a kozmetikai cikkek. Próbáld ki az alábbi sminktippeket, és légy te is görög istennő vagy akár titokzatos japán gésa!

{KEPGALERIA}

8. Játssz a fényekkel és ragyogj, akár a gyémánt, de csak mértékkel

Ez a technika tulajdonképpen arra szolgál, hogy az arc formáját alakíthasd úgy, hogy az arc egyes részeit kiemeled fényvisszaverő termékek segítségével. Mindez egészséges ragyogást és üde arcbőrt eredményez.

Érdemes azonban a következő szabályokat betartanod:

A ráncok eltüntetése: a fényvisszaverő termékeket keverd némi púderrel, így elkerülheted azt, hogy a ráncok túlzottan láthatóvá váljanak.

Olajos bőr ellen: soha ne használj ilyen termékeket olyan aktív zónában, mint például a homlok vagy az orca, netán az állad, vagyis a T-zónát érdemes kihagyni. Így elkerülheted az olajos hatást.

Arccsont: a fény visszaverődése túlzottan csillogó hatást kelthet, érdemes erre a területre csupán matt hatású termékeket felvinni.

Pattanásos bőr: a pattanások és a mitesszerek csupán akkor válnak feltűnővé, ha fényvisszaverő termékeket viszel fel. Érdemes ezeket a részeket inkább alapozóval elfedni.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL